Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok nagyon szégyenlős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok nagyon szégyenlős/gátlásos az ágyban?

Figyelt kérdés
Le lehet ezt küzdeni valahogy? A mellemmel nem vagyok megelégedve sajnos
2020. márc. 3. 06:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak kisebb nagyobb testi hibái, vagy olyan dolog amivel elégedetlen. Fogd fel úgy, hogy benned ez egyedi. Nekem a péniszem görbe egy nagyon picit. Na bumm nagy kaland. Ugyan olyan teljes értékű ember vagyok az életben és az ágyban. Az ember nagyon könnyen talál hibát magában. Te koncentrálj arra amivel elégedett vagy, és hangsúlyozd ki. Üdv, D
2020. márc. 3. 06:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szűz lányok általában szégyenlősek. Nehezen sikerül a bugyijukat lebeszélni róluk és ha lent van akkor is takargatják a nunijukat. De ez hamar el szokott múlni, 2. vagy 3. szexné ez már nincs.
2020. márc. 3. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a melleiddel hidd el nekem
2020. márc. 3. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem jó dolog, én nem szeretem a szégyenlős/gátlásos lányokat az ágyban.
2020. márc. 3. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Le lehet küzdeni.Sok sikert.
2020. márc. 3. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyertyafény, félhomály, romantika, hosszas masszázs. Egy pici pezsgő megengedett előtte ;)

Én így állnéi neki, ha fel kéne oldanom egy nő gátlásait.

30F

2020. márc. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!