Miért én tehetek arról, hogy gátlásos, szégyenlős vagyok, illetve sosem volt barátnőm? 23f
Részben te tehetsz, részben a környezeted. Ha mondjuk kiskorodtól rosszul szocializálódtál, mert bántalmaztak vagy bármi egyéb, akkor a környezeted is közrejátszik. De, ha te nem fogadtad el mások tanácsát vagy hallgattad meg a véleményük, ezért nem változtattál a negatív dolgaidon, akkor te is tehetsz róla.
Szerintem ilyen témáknál sokszor teljesen felesleges, hogy ki tehet róla. A lényeg az, hogy az ember akar változtatni vagy sem. Ha akar, akkor csinálja. Ha nem akar, akkor lényegtelen az ok, úgyis talál valamit az ember, ami miatt okolhat valakit.
Nem tehetsz róla. De azért tehetnél hogy ez megváltozzon. Tudom, könnyű mondani, elérni már nehezebb, de növeld az önbizalmad, légy határozott de mégis figyelmes. Aztán próbálkozz lányoknál, és ha esetleg visszautasítanak, akkor se csüggedj. Vagy közeledj feléjük barátként,töltsetek több időt együtt, és előbb-utóbb talán kialakul valami.
20/L
Hogy is van a mondás?
Nem te tehetsz róla, de te tehetsz ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!