Nagyon félénk és gátlásos ember vagyok, valamint szégyenlős is. Ez mennyiben tudható be annak hogy gyerekkoromban nagyon gyakran vert meg az apám? (sokszor a legapróbb dolgokért is)
Szeva!Hú sajnálom az elég szomorú.:( Egy apának példát kéne mutatnia nem kis hibákért megvernie a gyermekét..
A helyedben nem így fognám fel a dolgokat.Elmennék munkát szerezni és utána meg valami jó hobbit.(foci,kosárlabda,tenisz,sakk,póker,stb.)Meg mennék bulizni is.Szóval bármennyire is szar neked muszáj lesz kezdeni valamit az életeddel mert ennek nem lesz jó vége.
A gyermekkor meghatározó.
A szerető párkapcsolat a kiút ebből az egészből. Kell valaki aki szeret, aki értelmet ad az élethez.
én ahogy elkezdetem járni dolgozni, úgy barátokat szereztem akikkel most is eljárok bulizni, pedig épp hogy megismertem őket, ez nekem iszonyatosan sokat segített, de komolyan
meg aztán ott van az, hogy ha van aki szeret (ahogy előttem is írták), akkor az értelmet ad az életednek is
szóval ha mondjuk a haverjaiddal eljárnál bulizni, ott össze kéne hogy szedj egy nőcit, aki beindítja télleg, 1000%-osan értelmet ad mindennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!