Ha gyerekkoromban gilisztákat, bogarakat kínoztam, és olyanok voltak a szexuális fantáziáim, hogy óriások ölnek meg törpe embereket, akkor egy beteg ember vagyok?
Vannak-e mostanában hasonló fantáziáid? Fiú vagy, vagy lány? Hány éves vagy? Rendben van-e a szexuális életed? Milyen gyerekkorod volt (szülőkkel, kortársakkal, egyéb felnőttekkel milyen viszonyban voltál)?
Szerintem érdemes lenne legalább egy pszichológussal elbeszélgetned erről, hátha meglelitek a hátterét.
Szintén komoly lábfétisiszta vagyok. Ettől még egészséges is lehetnék, akár partnert is lehet találni hozzá.
Ellenben a "makrofília" milyen, óriások nincsenek?
Ki számít óriásnak?
Kínzó probléma lehet, mert gyakorlatilag kielégítHetetlen a vágyad, nem valós lényekhez kötődik.
Térj vissza a lábakhoz és ne aggódj, sok pasi csak 23-25 évesen kezdi a szexet.
Nem vigasztallak, elvagyok a lábakkal.
Te kinőtted a titokzatos fóbiáidat, ezeket azért élteted, hogy önvigasz legyen amiért még nincs kapcsolatod.
Indokolni akarod magad előtt...
Kitartás, normális vagy!
Hello!
Én sejtem mi a helyzet. Azt írod érdekel a crush fétish. Nálam is hasonló a helyzet, de én nem ölök meg semmit, még rovarokat sem. Ellenben ha egy nő teszi ugyanezt azzal nincs bajom. Lehetséges a párkapcsolat egy lábfetisisztának is, de egyvalamire nagyon figyelj. Eleve olyan csajt válassz párnak aki mindenben benne van amit csak szeretnél tőle. A pszihomókusokat felejtsd el, azok szart se értenek ehhez. Nem fogsz szabadulni ettől. Keress egy megfelelő párt!
Nekem meg medical-fétisem van, a doktorbácsik izgatnak fel... Persze felizgulok egyébként is férfiakra, de a fehér köpeny nagyon felizgat, meg a vizsgálgatások is.
Nem gondolom magam beteg embernek emiatt. Én akárhányszor dokihoz megyek, mindig beindul a fantáziám, nem is figyelek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!