Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gátlásos és szégyenlős a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásos és szégyenlős a barátnőm. Hogy vegyem rá a szexre?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de még nem láttam őt meztelenül. Ő engem már igen. Én már sokszor próbáltam rávenni arra, hogy vetközzön le, de eddig még nem sikerül. Bugyi és a melltartó mindig rajta marad, és amikor dicsérem hogy milyen szép teste van akkor mindig zavarba jön.

Hogy tudnám elérni azt hogy levegye, vagy levehessem róla?

19 éves, és még szűz.

Légyszíves értelmesen válaszoljatok!

Köszönöm!

2018. máj. 5. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
jól megszívtad :D
2018. máj. 5. 12:30
 2/10 anonim válasza:

Lehet hogy kicsit többször kéne dicsérned...Vagy lehet hogy még nem bízik benned eléggé..Legyél vele türelmes ne sürgettesd a dolgot mert a végén megijeszted vagy elhagy.

Nem kell aggódnod ha 19 az még nem olyan rossz

Csak ne sürgettesd!!!!

nem hiszem hogy sokat segítettem de remélem valamit:)

2018. máj. 5. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Kérdezd meg, miért nem akarja!
2018. máj. 5. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
tiszteletben tatod - állítólag szereted :)
2018. máj. 5. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szegezd neki a kérdést. Jó, én leszbikus vagyok, nem sokat tudok a heteró kapcsolatokról de talán a lányokról többet, hisz magam is az vagyok.

Ha még szűz, akkor cseppet sem kell meglepődnöd rajta hogy szégyenlős. Az egyetlen dolog ami ilyenkor segít az a türelmesség. Ezalatt azt értem, hogy nem kérdezed meg heti 5x hogy készen áll-e meg nem nyaggatod hogy naaa legalább egy kicsit vetkőzz le...nem. A türelmesség az, hogy megvárod míg ő szánja rá magát.

A lányokból ellenszenvet vált ki a türelmetlenség mert úgy érzik hogy csak szex miatt használod őket, és itt a hangsúly a "használod"-on van. Mindenki olyannal akarja elveszíteni a szüzességét aki szereti őt és őszintén megbízhat benne. Ha nem tudod kivárni míg ő lép, inkább hagyd el. Olyannal veszítse el aki tud rá várni. Ezt most nem rosszindulatból mondom...

2018. máj. 5. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Én most megkérlek rá, hogy hagyd ott! Ha neked fontos a szexualitás, akkor válassz másik lányt. Én benne maradtam egy olyan kapcsolatba, ahol a nő olyan volt mint a barátnőd. Elmondom, hogy később csak rosszabb lesz, sőt, ha macerálod, majd még a fejedhez vágja hogy ő ilyen, ha meg nem tetszik keress egy másikat.

Persze majd kapod a tanácsokat, hogy adj időt neki, kedveskedj stb... Én meg azt mondom, hogy ösztönből kell hogy jöjjön az érzés. Ha neki a gátlásai fontosabbak, vagy nem tudja legyőzni, akkor semmi értelme tovább!

Csak most jön a gondolat a fejedben, hogy akkor honnan szedj fel egy új lányt. Öreg, annál minden jobb, mint majd ahogyan a későbbiekben szenvedni fogsz. Kérdezz olyan férfiakat, akik benne vannak ebben már régóta.

2018. máj. 5. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyen vagyok, nem szeretném ha meztelen látna vki, mondjuk nekem önbizalom hiányom is van, átlagos a testalkatom de nekem nem igazán tetszik szóval ez is állhat a háttérben, na meg szégyenlősség is, akaratom ellenére zavarba jövök hamar 19l
2018. máj. 5. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
fél év sok idő, pláne ha nem 15, hanem 19 éves valaki, még akkor is, ha szűz... amúgy nem lehet, hogy valamiért fél, hogy miután lefeküdtök, elhagynád? ez is állhat a háttérben, meg ahogy már írták, önbizalomhiány. a másik meg, hogy lehet, hogy nem szeret eléggé, hiszen én pl. ha olyannal lennék, akit szeretek, biztos nem bírnék ki úgy hat hónapot, hogy ne szexeljek vele.:D na de nem vagyunk egyformák, neked kell ismerned...
2018. máj. 5. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon szeretjük egymást. Nagyon hasonló személyiségünk van, ezért nagyon jól kijövünk. Csak most már a szex hiány nagyon zavar. De ezért én nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2018. máj. 5. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Megint én.

Az első kapcsolatom 1 évig tartott, a barátnőm erőszakos volt, már a 2.hónapban eröltette a dolgot de én nem akartam és azt csinálta amit írtam is neked. Nyaggatott, kérlelt és egyszerűen már taszított a gondolat hogy lefeküdjek vele, már undorodtam tőle. Még húztok egymás idejét de 1 év után szakítottunk. Ő azt gondolta hogy nem is szeretem eléggé, és azért nem fekszem le vele. Pedig eleinte nem erről volt szó. De a nyaggatásával elérte hogy megundorodjak tőle. A második kapcsolatom 2 évig tartott, ővele 8 hónap után feküdtem le először. Úgy, hogy egyszer hozta csak szóba a dolgot fél év után. De csak megkérdezte hogy én mit gondolok. Gondolkodtam rajta, és 8 hónap után bátorságot vettem magamon. Ennek így kéne normális esetben történnie.

Az meg már egyéni, hogy kinél mikor jön el az idő.

Ne hallgass azokra akik azt írják hogy "éreznie kéne", "akarnia kéne". Igen, ez a szüzesség elvesztése után valóban így van. De előtte nem. És ezt tudomásul kell venni.

2018. máj. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!