Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szégyenlős a saláta puncija miatt?
Bugyi keresztül látszik hogy salátás?:)
Nekem nagyon tetszik az ilyen punci, nagyon örülnék ha egy ilyet kényeztethetnék :D főleg ha van rajta egy kis szőr :)
Bugyin keresztül nem látszik - főleg hogy ugyebár ott a tisztasági betét.
Egyébként baba v. saláta, többet számít maga a nő, a kisugárzása, a megjelenése. Szégyellni nem kell, mindegyik p.nci szép - a tulajdonosa teszi azzá, ha egy pasi kíván akkor tetszeni fog az is amit lent "talál". Többet számít, hogy kívánós, forró és tüzes legyél :)
Nem tudom megérteni, hogy miért kellene szégyellni magát, akinek ilyen puncija van. Ahány nő, annyi formájú nemi szerv. Ahogy az emberek körömformája sem egyforma, úgy a nemi szervük sem.
Tudom, néhány tudatlan még abban a hitben él, hogy azért ilyen formájú sok nőnek a puncija, mert sokat használták. Talán ezért van, hogy néhányan szégyenlik magukat, akiket ilyen puncival áldott meg a sors. Nem kell ezekkel az emberekkel törődni, hagyni kell, hogy a a tudatlanságukban éljenek.
Én sokáig szégyelltem. Szégyellős is vagyok, de nem emiatt. Az elmúlt pár évben egyre jobban elfogadtam már.
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!