Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki szégyenlős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki szégyenlős a saláta puncija miatt?

Figyelt kérdés

Bugyi keresztül látszik hogy salátás?:)

Nekem nagyon tetszik az ilyen punci, nagyon örülnék ha egy ilyet kényeztethetnék :D főleg ha van rajta egy kis szőr :)

2020. febr. 9. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az van, de sose voltam miatta szégyenlős.
2020. febr. 9. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az van,jobban szeretnék babát.
2020. febr. 9. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
2. csinálhatok neked babát! :D
2020. febr. 9. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Bugyin keresztül nem látszik - főleg hogy ugyebár ott a tisztasági betét.

Egyébként baba v. saláta, többet számít maga a nő, a kisugárzása, a megjelenése. Szégyellni nem kell, mindegyik p.nci szép - a tulajdonosa teszi azzá, ha egy pasi kíván akkor tetszeni fog az is amit lent "talál". Többet számít, hogy kívánós, forró és tüzes legyél :)

2020. febr. 9. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megérteni, hogy miért kellene szégyellni magát, akinek ilyen puncija van. Ahány nő, annyi formájú nemi szerv. Ahogy az emberek körömformája sem egyforma, úgy a nemi szervük sem.

Tudom, néhány tudatlan még abban a hitben él, hogy azért ilyen formájú sok nőnek a puncija, mert sokat használták. Talán ezért van, hogy néhányan szégyenlik magukat, akiket ilyen puncival áldott meg a sors. Nem kell ezekkel az emberekkel törődni, hagyni kell, hogy a a tudatlanságukban éljenek.

2020. febr. 9. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig szégyelltem. Szégyellős is vagyok, de nem emiatt. Az elmúlt pár évben egyre jobban elfogadtam már.

23

2020. febr. 10. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!