Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ennyire zárkózott? Barátnőm túl szégyenlős előttem intim dolgokban. Igazi belevaló csaj minden téren kivéve sexuálissan. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Igazi szókimondó, erős személyiség, mégis szégyenlős nagyon, sose láthatom meztelenül, még bugyi meltartóban sem, sex csak sötétben. Teste nagy részét nem foghatom meg mert nem szereti, nyakát, haját,arcát hasát,felsőcombját,derekát ezeket egyáltalán nem engedi.orálisan nem szereti csak ha ő csinálja nekem. Mindig mondja vad sexet szereti,meg ujdonságokat,de csak teljes sötétben. Ha közben rosz helyen fogom meg elmegy tőle kedve, eleinte nem volt gond hatalmassakat elvezett, de már ritkán szexelünk. Nemtudok ellazulni közben mindig arra kell figyelnem nehogy rosz helyen fogjam meg vagy simogassam ezáltal feszült vagyok mindig. Mit gondoltok mi lenne a megoldás arra hogy jobb legyen a sexuáliskapcsolatunk ugy hogy közben nem érhetek hozzá szinte keze, lába, mellein kívül?2020. jan. 25. 19:14
1/18 anonim válasza:
Nincs megoldás, amíg bírod, addig fog tartani. Egyébként nem erős személyiség, ha ennyire gátolt. Maximum nagyszájú, kompenzálásból. Sajnálom, de ez a nő bukta. (Másoknak is az lesz, de ez, ugye, neked nem vigasz.)
2/18 anonim válasza:
A barátnőd valószínűleg önbizalomhiányos. Érdemes lenne beszélned vele erről.
A lányoknak jól esik, ha dicsérik őket, naponta többször mondd el neki, mennyire szép.
3/18 anonymousreview60 válasza:
A bevállalósság csak vetítés. Pokolian bizonytalan. Dícsérd is, de pszichológusra nagy szüksége van.
4/18 anonim válasza:
Szerintem elutasító lesz mind az önbizalomhiányról való beszélgetés, mind a dicsérgetés témájában. Ha a simogatást nem viseli a testén, a teste dicséretét sem fogja elfogadni...
5/18 anonim válasza:
Szopni szeret! Akkor meg mi a probléma? Ha rosszul csinálja, vagy már unalmas, akkor keress mást.
6/18 anonim válasza:
Dobd ki a pszichop.icsát, találsz attól jobbat is.
7/18 anonim válasza:
Szerintem kukija van, azt titkolja.
8/18 A kérdező kommentje:
Probáltam beszélni vele, de ideges lesz nem halgat meg, "ha szeretem fogadjam el így" mondja. Dicsérem minden nap bókolok neki se semmi változás, szeretem tiszta szivemből testileg, "már amit sötétben érzek vagy véletlen látok "lelkileg egyaránt, semmi másban nincs gond köztünk tökéletes minden, de érezni feszültséget sex után,hogy mintha csak monoton sémára menne minden mindig. Természetesen én se vagyok szent nem tudom már hogy áljak neki a dolognak úgy hogy neki is jó legyen és eltudjon lazulni. Tőlem meg elvárja hogy pik pak áljon a műszer pusztán a gondolatól. De lehet én hülyeségem úgy gondolom férfinak kell a testi illetve vizuális látvány is hogy rendessen beinduljon. Olyan tipus vagyok aki imádja párját kényeztetni franciázni. Élvezni a női test szépségeit, de most csak arra van mód hogy bedugom kicsit jatszik dákóval se tapi se látvány.
2020. jan. 25. 20:33
9/18 anonim válasza:
Én voltam olyan sráccal, akinek bizonyos testrészeihez nem nyúlhattam szex közben, pl. arca, füle...ő szerintem Asperger szindrómás volt, még sok más dolog utalt erre.
10/18 anonim válasza:
A leírás alapján ez nem sima önbizalomhiány, hanem erősen kondicionálodott komplexusok. Csak felszínen erős, de a magszemélyisége súlyosan sérült mentálisan.
Ezeket a problémákat nem fogod tudni egyedül kezelni - hacsak nem vagy pszichológus. Itt már a sima türelem, megértés nem segít.
Két dolgot tehetsz, vagy elengeded (s ahogy írod már el is kezdett elhidegülni, a komplexusait "választotta" helyetted), vagy megpróbálod meggyőzni hogy keressen fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!