Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha ennyire zárkózot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ennyire zárkózott? Barátnőm túl szégyenlős előttem intim dolgokban. Igazi belevaló csaj minden téren kivéve sexuálissan. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Igazi szókimondó, erős személyiség, mégis szégyenlős nagyon, sose láthatom meztelenül, még bugyi meltartóban sem, sex csak sötétben. Teste nagy részét nem foghatom meg mert nem szereti, nyakát, haját,arcát hasát,felsőcombját,derekát ezeket egyáltalán nem engedi.orálisan nem szereti csak ha ő csinálja nekem. Mindig mondja vad sexet szereti,meg ujdonságokat,de csak teljes sötétben. Ha közben rosz helyen fogom meg elmegy tőle kedve, eleinte nem volt gond hatalmassakat elvezett, de már ritkán szexelünk. Nemtudok ellazulni közben mindig arra kell figyelnem nehogy rosz helyen fogjam meg vagy simogassam ezáltal feszült vagyok mindig. Mit gondoltok mi lenne a megoldás arra hogy jobb legyen a sexuáliskapcsolatunk ugy hogy közben nem érhetek hozzá szinte keze, lába, mellein kívül?

2020. jan. 25. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, én is Asperger-szindrómás vagyok és nagyon sokáig azt is utáltam, ha egy férfi a közvetlen közelembe jött, ha hozzámér meg pláne. Nem lehet, hogy túl hamar ugrottatok bele a kapcsolatba? Én nemrég jöttem össze egy fiú barátommal, akivel 4 éve ismerjük egymást és rengeteg mindent tudunk a másikról, így tőle sosem féltem, maximum bizonytalan voltam kezdetekben. Sajna már nem vagyunk együtt, de az ilyen hirtelen jött kapcsolatok nálam valahogy mindig ijesztő, tabu dolgok, mert még nem sikerült leküzdenem a gátlásaimat. Ha nem akarja akkor szerintem ne szexeljetek, inkább próbáld még jobban megismerni, bár az ilyen emberek érzelmiek is zárkózottak, ilyenek vagyunk, sajnos. Egyébként ez lehet erős szociális fóbia, szorongás tünete is, vagy ha olyan nevelést kapott, hogy a szülei sosem értintették, ölelték, akármi, mint ami nálam is volt, ezt pedig nagyon nehéz leküzdeni, mivel nekem a távolságtartás a "norma" úgymond. Vannak itt amúgy nagyon bunkó válaszolók is, szánalmas, hogy egyesek a nőkre csak egy dugható testként tekintenek.
2020. jan. 25. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Viszont kifelejtettem, hogy ha nem hajlandó változni, akkor hagyd, bár csapásként fogja élni. Minden bizonnyal makacs is.
2020. jan. 25. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

M e g e r ő s z a k o l t á k.

Közeli hozzátartozója,vagy az első fiúja.

Volt ilyen is a "prakszisomban" gyakorlatilag kicsinálta az önbizalmam fél évre. Szakpszichológus,nincs más út.

Pokolian sok nőm volt,volt akivel erőszexeltek,volt egyéb problémás is,de az ilyennel még egy pu.cibubus sem tud mit kezdeni,csak az orvos.

2020. jan. 25. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

#13: Én nő vagyok, és nekem is ez volt az első gondolatom. :(

Vagy megerőszakolták, vagy "csak" kihasználták, visszaéltek vele...

Mindenképpen szakember kell! Ezt nem fogod tudni egyedül megoldani

2020. jan. 25. 22:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Erőszak, illetve kihasználás teljessen biztos hogy nem, mintha 2 személyisége lenne, az eletben mindenkivel elvan nyitott, beszédes belavaló csajszinak látszik, sexuális téren "mocskoskodásra" vágyik azt mondja, ne csak ágyban, viszont más részről meg teljessen nem fogadja el testét, és ha probálkozom nappal akkor túl világos van azt mondja és megvárjuk még este lesz olyankor meg már szobában ágyban vagyunk, félre értés ne essék nem a sexen van a hangsúj, de ez a probléma mind 2 őnk részéről nagyon elnyomja kapcsolatott és frszültség kiváltó, probáltam már hogy menyünkn el csavarogni de ahhoz sincs kedve csak itthon maradni. Azért írtam csak ide ki kérdésnek hátha valakinek hasonló tapasztalata vsn volt és tud segítenj.
2020. jan. 26. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Strandra se jár, ha ennyire szégyelli a testét?
2020. jan. 26. 11:09
 17/18 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Erőszak, illetve kihasználás teljessen biztos hogy nem, mintha 2 személyisége lenne" Félreérted, pont, hogy ők, az erőszakoltak, terelnek a legtöbbet (akár promiszkuusak is) vagy totálisan elidegenednek a szextől.

Felesleges az itteni szócséplés. A csajnak terápiára van szüksége. Annak hiányában neked szakításra.

2020. jan. 26. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy fájdalmas szabály, amit ha nem tart be az ember, a kapcsolat öröm helyett szenvedést hoz csak a számára. Nem jó olyannal járni, akinek több problémája van, mint nekünk.
2020. jan. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!