Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek menő lány létemre a fiúk közt?
Lány vagyok, 16 múltam, megyek a 9.be. Szeretném, ha a fiú osztálytársaim menőnek tartanának. Igazából sportos vagyok, nem vagyok magamutogatós, ha kell pimasz is tudok lenni.
Soha nem szerettem igazán lány lenni, ezért akarok a srácok közé tartozni. Velük lehet hülyülni, focizni, bunyózni.
A szerelem nálam nem téma. Ez a csókolózás, meg a kézenfogva sétálós bohóckodás a mi korunkban szerintem elég nevetséges.
Szóval, egy pár hasznos tanács jól jönne.
Szerintetek hogyan tudnék menő lenni a fiúk szemében? Olyan igazi belevaló csaj, akire senki nem mer ráhajtani? Akit inkább havernak tekintenek?
Légyszi segítsetek!
"senki nem mer ráhajtani"
terjeszt el, hogy nemi beteg vagy
Miért akarsz menő lenni a fiúknál?
Én is inkább a fiúkkal jövök ki jobban, sőt együtt is szoktunk játszani, de én nem játszom meg magamat, azért hogy velük lóghassak vagy népszerűbb legyek.
De szerintem neked még a lányok körében kéne lenned...
Nekem vannak fiú és lány barátaim is.
Az osztálytársaim hasonló képet alkotnak rólam mint amilyet Te szeretnél magadról.
Én nem csak fiúkkal lógok, lány barátaim is vannak:
Hogy értem el?: Ha nem szállnak le rólam akkor elküldöm a francba(most próbáltam finoman fogalmazni); ha így se megy akkor sípcsonton rúgom vagy valami hasonló!
Sosem voltam az a cicababa, általában egy farmert és egy sötét pólót veszek fel, mást hallgatok mint a többiek(rock,punk rock,metal,stb.)
De én mindig ilyen voltam!
✌👍
Legyél nagyszájú, vagány, beszédes, bulizós, pörgős, életvidám, mosolygós, közvetlen
Nemtom, nekem volt ilyen csaj osztálytársam:D
buliba rengeteg srác kezdene ki veled
a mosolygós csajok pl nekem sokkal szimpibbek, nagyobb esélyel próbálkoznék náluk és ezzel nem vagyok egyedül
a rocker csajok szintén
mellesleg, ha valaki barátnak választ az azért van mivel szimpatikus vagy neki, ebből akarhat kapcsolatot is idővel
ha azt akarod, hogy semmiképp ne kezdjenek ki veled még az se jó, ha azt mondod lezbi vagy, úgy is sokan próbálkoznának
a nemibetegség az egyetlen kizáró ok amivel tuti nem kezdenének ki veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!