Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ah félek a nagyon szép és menő/nagyszájú csajoktól?
Ugyan, barátom, ne félj tőlük, hisz ok is csak emberek, mint Te! Ha félsz, képzeld magad a helyükbe! Úgy értem pl. meg akarsz szólítani egy lányt, de félsz, hogy mit fog gondolni rólad, h csak úgy odamész és leszólítod, pedig nem is ismer Téged. Ilyenkor gondolj arra, hogy Neked milyen gondolataid támadnának, ha egy lány ugyanezt megcsinálná Veled. Ha jó benyomást keltene, akkor csak rajta, mert gondolom ez lenne a gondolatod! ;)
Viszont ez, amit írtam, ez az "ők is emberek" gondolkodásmód a nagyképű, meg Miss Pics..a lányoknál nem működik. Azok felsőbbrendűeknek hiszik magukat és ha egy olyan "visszahúzódóbb a csajozás terén" fiú odamegy hozzájuk, akkor lenézik. ÚGYHOGY VIGYÁZZ AZ IYLEN LIBÁKKAL!
Remelem, segítettem! Es sok sikert!
Nem akarlak megbántani, de ezek általában bunkók pont azért mert nagy a szájuk. Ha rendes srác vagy akkor jobb ha kerülöd őket. Lehet hogy menők meg minden de nem egy visszahúzódóbb barátnőmet tették tönkre lelkileg az ilyenek. Vannak nagyszájú csajok. Csak ők tudják mikor es kivel.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!