Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hawaiin akarok élni, segítene...

Bea simon kérdése:

Hawaiin akarok élni, segítene valaki Nekem? Ereje teljében lévő belevaló Csaj vagyok, kiutazásra van pénzem, de ismeretég kellene aki segítene munkát találni nekem. Tudom és akarok is dolgozni!

Figyelt kérdés

#Hawaiin akarok élni
2014. okt. 4. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Hawaii az Egyesült Államok része, tehát letelepedési vízumot kell szerezned.
2014. okt. 4. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos kérdések:

Milyen diplomád van?

Angol nyelv?

Mennyi tapasztalatod van a szakmádban?

Bár sejtem a válaszokat.

2014. okt. 4. 17:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Diplomám nincs..Angol nyelvtudással rendelkezem, Írországba éltem 6évig..Ott szobalánykodtam, éttermi alkamazottként dolgoztam..Van némi anyagi tőkém, de a lehető leghamarabb szeretnék álláshoz jutni,nem felélni a tartalékaimat..
2014. okt. 5. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben a legális kint létre az esélyed pontosan 0
2014. okt. 5. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:

De most nagyon komolyan. nagyon kíváncsi lenék a te véleményedre.

Kérdező: Te komolyan látsz bármi kis esélyt hogy Hawaiin élhess? A szigetcsoport még az USA-n belül is kiemelkedően drága hely.

Szerinted találsz olyan embert aki így látatlanba vállalja a felelősséget érted?

Nem lehetsz ennyire naiv.

2014. okt. 5. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, értem hogy mit szeretnétek tudomásomra hozni velük..de az álmomért küzdeni fogok, így indultam neki Írországnak is...értem én,hogy naívnak, butának gondoltok, de mindenkinek van egy elképzelése hogy mi tenné teljessé,boldognak az életét,az enyémet ez, és szeretném véghezvinni..gondoljatok rólam bármit is..
2014. okt. 5. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Félreértesz, én nem gondolok ólad semmit. De egy olyan célt tűztél ki amit lehetetlen elérni. Csak küzdesz és elhaladsz olyan dolgok mellett amiket elérhetnél.

Nekem kollégám dolgozott kutatóként a szigeten és amikor letelt az ideje haza kellett jönni.

Szóval próbáld átértékelni a céljaidat és biztos vagyok benn hogy Hawaiin sőt az USA-n kívül is lehet az ember boldog.

2014. okt. 5. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Irországot és hawaiit ne emlitsük egy lapon..

ismerösék éltek kint 10 évet, Japánbol költöztek át, végül hazajöttek (Ausztriába)..a lányuk kint született. nagyon drága hely!!!

az egyik barátom kint él, osztrák, kb. 20 éve lakik ott, az egyik leghiresebb étterem chefje..meghivott annak idején bennünket nászutra, de még a repjegy is annyi lenne, hogy köszi kihagyjuk :D inkább ö jön

2014. okt. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!