Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exemmel megvagyunk hívva ugyanarra a bulira, legyek nagyon bombanő, hogy azt higyje már túl vagyok rajta, vagy csak olyan átlagosan nézzek ki?
Figyelt kérdés
Sajnos még nem vagyok túl rajta, 3 hete szakítottunk. De mutassam kifele, hogy én már teljesen jól vagyok? Sőt sokkal jobban? Vagy csak úgy átlagosan öltözzek fel?2020. jún. 18. 19:20
1/26 anonim válasza:
Ha éretten gondolkodnál, stimplán nem törődnél vele.
3/26 anonim válasza:
Nő vagy! Légy büszke! Mutasd meg neki, hogy gyönyörű vagy, azért a megfelelő keretek közt. Mutasd meg neki kit veszített el! Légy magabiztos, és szép!
4/26 anonim válasza:
Jujj, játszma indul, csapó 3, 2,1 és tessék!
5/26 A kérdező kommentje:
Nem játszámzi akarok. Olyan fosul vagyok, hogy élni sincs kedvem. De egy közös barátunk születésnapja lesz, nem szeetném kihagyni.
2020. jún. 18. 20:01
6/26 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne, ha egyszerűen nem foglalkoznál vele, mintha ott se lenne, és jól éreznéd magad?
7/26 anonim válasza:
#6 Áh, az túl bonyolult és akkor nem lehet drámázni :D
8/26 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy még nagyon nem tettem túl magam rajta. Lehet valakinek csettintésre megy, de még szerencse hogy nem vagyunk egyformák.
2020. jún. 18. 20:11
9/26 anonim válasza:
De azzal nem is fogod túltenni magad, ha folyton azt lesed, hogy na rádnézett-e. Úgy tudod legkönnyebben túltenni magad, ha teljes mértékben ignorálod
10/26 anonim válasza:
Semmiképp se csináld a fejed mert az irtó gáz!!
Úgy értem direkt ne pasizz meg ne feltűnősködj
Szerintem legyél csinos de ne krvas, és érezd jól magad, és semmiképp se legyél részeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!