Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exemmel megvagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exemmel megvagyunk hívva ugyanarra a bulira, legyek nagyon bombanő, hogy azt higyje már túl vagyok rajta, vagy csak olyan átlagosan nézzek ki?

Figyelt kérdés
Sajnos még nem vagyok túl rajta, 3 hete szakítottunk. De mutassam kifele, hogy én már teljesen jól vagyok? Sőt sokkal jobban? Vagy csak úgy átlagosan öltözzek fel?

2020. jún. 18. 19:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben kihagynám ezt a bulit. A házigazda biztosan meg fogja érteni, hogy most nem vagy jól. Nincs abban semmi szégyen, ha 3 héttel a szakítás után padlón vagy. Még az exed előtt sem szégyen. Nem kell megjátszanod magad. Szarul vagy és kész. Majd IDŐVEL összeszeded magad. De MOST gyászolsz. Nagyon szánalmas próbálkozás lenne előadni az exnek, milyen jól vagy nélküle. A vak is látná, hogy az újrakezdésre megy ki a játék.
2020. jún. 18. 21:59
 12/26 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs újrakezdeni vele, nagyon csúnyán tiszteletlen volt velem a kapcsolat végén, és a szakításkor is. Csak kicsit megmutatnám neki, hogy igenis jól vagyok és nem tett padlóra, hogy kibaaszott velem. (nyilván nincs így)
2020. jún. 18. 22:03
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
De akkor miért számít, hogy mit gondol? Miért akarsz hazudni? Ha meg tiszteletlen veled, pláne ne találkozzatok. Hiányzik, hogy nyilvánosan beszóljon, megalázzon? Nem fáj eléggé? Kell a só a sebekre, hogy még jobban marjanak?
2020. jún. 18. 22:08
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem igen , és ott a szeme láttára közösülj is valakivel hogy biztosan elhiggye TE már túl vagy rajta....

(Isten gyere le...)

2020. jún. 19. 01:46
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Ha ennyire ki vagy agyilag, inkább ne menj!
2020. jún. 19. 02:22
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

Én a saját tapasztalatomat tudom megosztani Veled: volt egy srác, külföldön dolgozott, csúnyán átvert, telefonon szakítottunk. Nagyon fájt, mert tényleg szerettem és kiderült, hogy miközben engem folyamatosan piszkált, hogy biztos azért nem válaszoltam egyből az üzenetére, mert megcsalom, addig ő csalt meg engem...tipikus. Szóval, mindketten hivatalosak voltunk egy esküvőre és a lagzira, ő a vőlegény legjobb barátja volt, én pedig a menyasszonyhoz álltam közel. Szóval a szakítás után kb fél évvel volt a buli és én, aki inkább sportosan öltözködöm, fölvettem egy gyönyörű ruhát, kisminkeltek, megcsinálták a hajamat, olyan jól sikerült, hogy a barátaim előbb fordultak utánam, mint hogy megismertek volna. :) Az este folyamán egy srác nagyon hajtott rám, én pedig kedvesen beszélgettem vele. Az exem egész este komor képpel ivott egyedül a sarokban, aztán el is viharzott, pedig állítólag úgy tervezte, hogy ott fog aludni a buli helyszínén. Nekem nagyon jót tett ez az egész, nem voltam bunkó, sem krvás, de láttam rajta, hogy nagyon bánja, mit veszített. Évekkel később egy közös ismerőstől vissza is hallottam, hogy arról mesélt, soha nem lesz még egy olyan csodás nője, mint én voltam.

Szóval, nem tudom, Neked segít-e, de nekem nagyon jót tett azok után, hogy sárba döngölt és megalázott.

2020. jún. 19. 13:35
 17/26 dizelesgozgep ***** válasza:
100%

Szerintem is ez ilyen nagyon játszma szerű... még ha nem is tehetsz róla.

Ha elmész úgy viselkedj és úgy öltözz, ahogy viselkednél egy buliban ha ez nem történt volna meg. De ha ennyire ki vagy ez úgy sem fog menni.

Ki kéne ezt hagyni!

Ne gondold hogy az exednek nem esne le ez a szitu... Ezek általában sosem sikerülnek hitelesen.

Meg amúgy tényleg semmi értelme és nem is lenne őszinte.

Viszont ha mindenképp mész tényleg ne igyál ilyen érzelmi állapotban. Igaza van egy előttem szólónak.

Igazából azt hinnéd hogy jól megmutatod neki de csak magadon taszítanál még egyet.

Mert ha tegyük fel hitelesen előadod és meg is érinted ezt ő nem fogja kimutatni... Sőt válaszol ugyanolyan módszerekkel és elkezdi hogy őt ez mennyire nem érdekli... (persze közvetetten). Most mivel valójában nagyon rosszul vagy érzelmileg, ebből csak valami nagyon kínos helyzet jöhet ki. Főleg ha iszol is...

És másnap még egy adag haraggal meg csalódással ébredsz.

2020. jún. 19. 13:43
 18/26 dizelesgozgep ***** válasza:
100%
16-os kommentelő esete egy nagyon pozítiv példa, de ott azért eltelt fél év... csak gondoltam leírom hogy van ilyen is de én óvakodnék, nagyobb részt ezek inkább rosszul végződnek.
2020. jún. 19. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok: dízeles, igazad van, nekem azért volt fél évem lehiggadni. Lehet, hogy a három hét kevés a "sikerhez"...
2020. jún. 19. 13:50
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

16os jó volt olvasni egy ilyet!

Ugyanis meg érdemelte a pasi azt a fájdalmat, de még most is lehet fáj neki és vissza sír.

Ezt érdemli.

2020. jún. 19. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!