Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?
Figyelt kérdés
Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.
A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.
Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.
Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.
26/F
2021. júl. 5. 10:56
61/66 anonim válasza:
Kérdező, messze nem vagy normális és az isten óvjon minden nőt tőled. Ha meglenne benned minden szükséges tulajdonság, nem szakítottak volna veled.
62/66 A kérdező kommentje:
#61: Szóval egyetlen emberben sincsenek meg a szükséges tulajdonságok, akivel a földön valaha szakítottak. Értem.
2021. júl. 5. 16:15
63/66 anonim válasza:
Te ritka nehéz eset vagy. Ha minne szituban így viselkedsz, nagyon nem csodálom, hogy kidobott a csajod, mert ezt nem lehet elviselni, amit produkálsz. Mint egy értelmi fogyatékos, hajtja a magáét.
64/66 A kérdező kommentje:
#63: Mi a baj, ideges lettél?
2021. júl. 5. 16:37
65/66 anonim válasza:
ő meg nem kényszeríthet, hogy ne legyek vele, ha vele akarok. - hogyha bemegy a rendőrségre, hogy zaklatod, vagy szól az unokatesóknak, apjának, akkor bajban leszel.
Nincs jogod más emberrel erőszakkal együtt lenni - semmilyen mértékben.
66/66 anonim válasza:
Normális emberekkel ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!