Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés

Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.

A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.

Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.

Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.

26/F

2021. júl. 5. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Mármint #49 lol. Bár magamba is meglenne az okom :)
2021. júl. 5. 14:18
 52/66 anonim ***** válasza:
92%

Te kérdező, tisztaban vagy a fellebbezés szó jelentésével, céljaval? A fellebbezés celja az itelet megvaltoztatasa....

Egyebként, ha en szakitok barkivel, engem teljesen hidegen hagy, hogy ő hogy latja a helyzetet, meg hogy szerinte igazam van e! Reszemről vége es kesz

2021. júl. 5. 14:28
 53/66 anonim ***** válasza:
86%
Belém szerettél? Akkor már most szakítok. Fellebbezésnek helye nincs!
2021. júl. 5. 14:34
 54/66 A kérdező kommentje:
Enyhítő körülményként az újonnan diagnosztizált autizmusomat szeretném felhozni, 27-es válaszoló professzionális véleménye alapján.
2021. júl. 5. 14:41
 55/66 anonim ***** válasza:
91%
Az enyhítő körülményt elutasítom.
2021. júl. 5. 14:43
 56/66 A kérdező kommentje:
Ezt a 17 percet amíg együtt voltunk örökké a szívemben fogom hordozni. Viszlát.
2021. júl. 5. 14:52
 57/66 anonim ***** válasza:
68%
Most akkor nem fellebbezel???
2021. júl. 5. 14:56
 58/66 A kérdező kommentje:
Szeretnéd?
2021. júl. 5. 15:00
 59/66 anonim ***** válasza:
81%
Hát én megadom neked a lehetőséget, hogy megvédd magad!
2021. júl. 5. 15:02
 60/66 A kérdező kommentje:

Előbb még azt mondtad fellebbezésnek helye nincs, de akkor jó.

Akkor az esküdtszékhez szólnék most (a többi válaszadóhoz), önök látják, hogy egy krhm... Viszonylag normális ember vagyok, ugyan megvannak a negatív tulajdonságaim, de összességében minden tulajdonságom megvan, ami egy potenciális partnernek kívánatos lehet. Az, hogy kedves anonim már azelőtt elvágta a lehetőséget, még mielőtt bebizonyíthattam volna neki ezt, nagyon mélyen érint. Szerintem ha hinne bennem, akkor nagyon tudnám szeretni és együtt biztos vagyok benne, hogy minden problémán átverekednénk magunkat.

Először az fogott meg benne, hogy azt se tudom ki ő. Igazi kis misztikus. De a visszaszólásai miatt estem belé teljesen. Annyira szellemes. Ezt a lehetőséget hiba lenne eldobni, elnyomni egy gyönyörű virágot, mielőtt még egyáltalán kicsírázhatott volna.

Kérem gondolják át.

2021. júl. 5. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!