Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés

Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.

A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.

Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.

Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.

26/F

2021. júl. 5. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
86%
Eddig még az volt a problémád, hogy nem védheted meg magad. Most akkor elmondhatod hogy mi fáj vagy nem?
2021. júl. 5. 13:42
 42/66 A kérdező kommentje:
Mostmár, hogy néhány kedves, tisztalelkű válaszadó megengedte, mostmár elmondhatom.
2021. júl. 5. 13:44
 43/66 anonim ***** válasza:
91%
Fú elképzelem, ahogy az elején még előadod, hogy hellyel-közzel normális vagy, majd mikor előjön az igazi éned a lány kidob, utána pedig elkezded zaklatni a "szerelmeddel"
2021. júl. 5. 13:46
 44/66 A kérdező kommentje:
#43: Nem semmi fantáziád van.
2021. júl. 5. 13:48
 45/66 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén nem látom magam előtt, hogy bárki is összejönne veled (bár a lányok között is vannak bolondok), úgyhogy ezek a szakítások nálad is csak a fantáziád szüleményei lehetnek.
2021. júl. 5. 13:49
 46/66 A kérdező kommentje:

#45: Na már a lány is "bolond", mi lesz a következő negatív tulajdonság amit ismeretlen emberekre aggatsz?

Neked nem ide kéne irkálnod, hanem Word-be, ilyen fantáziával lehetnél te a következő E. L. James, és legalább kamatoztatnád is az a rengeteg szörnyűséget amit az agyad kiszül.

2021. júl. 5. 13:53
 47/66 anonim ***** válasza:
89%
Neked nem a védőbeszédedet kéne írni?
2021. júl. 5. 13:56
 48/66 A kérdező kommentje:
#47: Már nincs hova. Elhasználtam az összes papírt, amíg sírva nevettem rajtad.
2021. júl. 5. 13:59
 49/66 anonim ***** válasza:
86%
Te papírzsepire szoktál írni? Érdekes..
2021. júl. 5. 14:03
 50/66 A kérdező kommentje:
#48: Azt hiszem beléd szerettem.
2021. júl. 5. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!