Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?
Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.
A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.
Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.
Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.
26/F
#21: Ezt már sosem fogjuk megtudni, de akkor azt mondta, hogy hirtelen döntés volt amit először meg is bánt, de végül mégis úgy döntött, hogy ahhoz ragaszkodik amit először mondott.
#22: Lehet benne valami, de miért kéne elfogadnom egy olyan dolgot, ami számomra hátrányos és fájdalmat okoz? Főleg akkor, ha nem is igazságos?
6
Bocs, de mit ertesz igazsagos banasmod alatt?
"Nem kényszerítheted a másikat, hogy veled legyen, ha nem akar."
Istenem, nem arról van szó, hogy erőszakkal akarok vele lenni. Hanem hogy megvédhessem magam és felszólalhassak a hamis vádak ellen, és szólhassak pár szót az érdekemben, hogy megvédhessem magam, ami ha jól tudom alapvető emberi jog. Mit nem lehet ezen érteni?
"Te tuti autista vagy."
Na pont ilyenekről beszélek, mint ez. Miből szűrted ezt le, te fotelpszichológus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!