Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés

Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.

A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.

Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.

Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.

26/F

2021. júl. 5. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

"akkor hiába mondasz védőbeszédet VÉGE"

Nem érdekel, akkor vége, de legalább megvédhettem magam. Mit nem lehet ezen érteni?

#29: Jogos, bár én szerintem nem így álltam hozzá és kapcsolat közben is oldottunk meg együtt dolgokat, de maga a gondolat, hogy "kapcsolat alatt van lehetőséged felszólalni" az jogos és érthető.

2021. júl. 5. 12:46
 32/66 anonim ***** válasza:
95%

"Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?"

Szakitaskor a párod nem akar már veled lenni, nem akar tenni a javulásért, az is lehet már van más kiszemelt. Eddig volt lehetőséged fellebbezni és javítani a kapcsolaton.

2021. júl. 5. 12:50
 33/66 A kérdező kommentje:

"nem akar tenni a javulásért"

Hát ez a szomorú valóság. Azt mondta mindent megoldunk majd és ez sok ideig így is volt, de aztán mégse lett így.

2021. júl. 5. 12:54
 34/66 anonim ***** válasza:
89%

Minél többet írsz kérdező, annál biztosabb, hogy valami nem stimmel nálad. Egyszerűbb lett volna, ha nem bírósággal meg felszólalással jössz itt, hanem leírod, hogy milyen igazságtalannak tartod, ha szakítanak veled és te nem mondhatod el, hogy ezzel miért nem értesz egyet.

Gondolom, amikor eljutnak a nők oda, hogy szakítanak veled, akkor már a hátuk közepére nem hiányzik, hogy ezt boncolgassák. Értelmetlen is lenne.

Olyan nincs, hogy valakit úgy hagynak el többen egymás után, hogy meg sem indokolják. Lehet, hogy megtették, de az agyukra mentél a szövegeléseddel és betelt a pohár.

2021. júl. 5. 12:54
 35/66 A kérdező kommentje:

#34: "Lehet", "lehet", "lehet"

Igen, bármi lehet, de imádom, hogy emberek egy arctalan-névtelen fórumon mennyi mindent le tudnak szűrni másokról :D Azt ami a történetből és a személyemből hiányzik, azt a fantáziátokkal töltitek ki, és nem irigyellek titeket, hogy ilyen mocskos. Többet elárul ez az egész a ti mentális állapototokról, mint az enyémről.

2021. júl. 5. 13:05
 36/66 anonim ***** válasza:
96%

"Nem érdekel, akkor vége, de legalább megvédhettem magam. Mit nem lehet ezen érteni?"

Védd meg magad! Oké! A kapcsolat szempontjából teljesen mindegy, de ha neked ettől jobb, szerintem senki nem gátol meg abban, hogy lenyomj még egy hosszú dumát.

2021. júl. 5. 13:05
 37/66 anonim ***** válasza:
91%

"hogy megvédhessem magam, ami ha jól tudom alapvető emberi jog. Mit nem lehet ezen érteni?"

És akkor mi van? AKkor is szakítani fog.

2021. júl. 5. 13:08
 38/66 anonim ***** válasza:
93%
Én nem azon csodálkozom, hogy szakítanak, hanem hogy egyáltaáln bárki is összejön veled. Ritka irritáló vagy.
2021. júl. 5. 13:08
 39/66 anonim ***** válasza:
91%

"#22: Lehet benne valami, de miért kéne elfogadnom egy olyan dolgot, ami számomra hátrányos és fájdalmat okoz?"

Tekintve, hogy nem kényszerítheted párkapcsolatra, így ha el is mondod a véleményedet (amiben meggátol valaki, hogy eddig képtelen voltál rá?), attól még ugyanúgy otthagy téged.

"Főleg akkor, ha nem is igazságos?"

A kapcsolatok nem úgy működnek, hogy mi igazságos és nem. A lány szemszögéből az lenne igazságtalan, ha tovább kéne veled lennie, holott nem akar. Nem csak a te nézőpontod létezik.

2021. júl. 5. 13:29
 40/66 A kérdező kommentje:

"Védd meg magad! Oké! A kapcsolat szempontjából teljesen mindegy, de ha neked ettől jobb, szerintem senki nem gátol meg abban, hogy lenyomj még egy hosszú dumát."

Köszönöm szépen, hogy megengedted. Így már sokkal jobban vagyok.

"Ritka irritáló vagy."

Fu, te is. Ki nem állhatlak, egész nap arra vártam, hogy te válaszolj és elmondhassam ezt neked :)

2021. júl. 5. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!