Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor miért nem lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés

Eddig minden szakításom során úgy éreztem magam, mintha valami korrupt bíróságon lennék, ahol minden felhasználható ellenem, viszont jogaim azok nincsenek.

A másik fél a bíró, az esküdtszék és a kivégzőosztag is egyben.

Szeretnék fellebbezni, viszont nem tudom hogyan lehet egy ilyen helyzetben elérni azt, hogy igazságosan bánjanak velem.

Valaki ötlet? Komoly válaszokat várok, aki nem érti a bíróságos metaforát annak nem való ez a kérdés.

26/F

2021. júl. 5. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
94%
Mivel a másik ember nem a tulajdonod, ezért a kutyát nem érdekli, hogy te vele akarsz lenni, ha ő már nem. A kapcsolathoz nincsen jogod.
2021. júl. 5. 11:30
 12/66 A kérdező kommentje:
#9: Feltettem egy normálisan megfogalmazott, teoretikus kérdést, amiből akár egy értelmes beszélgetés és születhetett volna, de már egyből a második kérdésben kapom a hamis feltételezéseket, a harmadikban pedig a "neked meg a kapcsolat" beszólást, és én kekeckedek? Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Ennél a fórumnál kevés toxikusabb hely van, jobb is, hogy a legtöbben már elmenekültek innen.
2021. júl. 5. 11:33
 13/66 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem a bíróságon vagy
2021. júl. 5. 11:39
 14/66 anonim ***** válasza:
92%
Mndjuk ez a veszély téged nem fenyeget.
2021. júl. 5. 11:40
 15/66 anonim ***** válasza:
80%

"a legtöbben már elmenekültek innen."

A egbndabb inceek még mindig itt vannak

2021. júl. 5. 11:41
 16/66 anonim ***** válasza:
94%

"Feltettem egy normálisan megfogalmazott, teoretikus kérdést, amiből akár egy értelmes beszélgetés és születhetett volna, "

Ebből ugyan nem, mert azt feltételezi, hogy valaki belekényszeríthető egy párkapcsolatba az akarata ellenére.

"Csak itt jön képbe a paradox: ő meg nem kényszeríthet, hogy ne legyek vele, ha vele akarok."

Neked nincs valami mentális problémád?

2021. júl. 5. 11:46
 17/66 A kérdező kommentje:

"Ha a másik fél már nem érzi azt, hogy veled szeretne lenni, azon mit akarsz megfellebbezni???"

Talán azt, hogy az én álláspontom is meghallgatásra kerüljön, és ezek alapján értékelje át a döntését, de valamiért manapság már a kommunikáció nem menő, a kapcsolattal együtt elvágják a kommunikációs csatornákat is.

Itt egy videó a szakításról: https://www.youtube.com/watch?v=f4d6UcRCQDc

Emelje fel a kezét, akinek volt már része a "jó" verzióban.

2021. júl. 5. 11:52
 18/66 A kérdező kommentje:

"és ezek alapján értékelje át a döntését"

És ha utána is úgy dönt, hogy vége, az nem baj, de legalább az emberi jog ahhoz, hogy felszólalhassak az érdekemben igazán megadadhatna.

"Neked nincs valami mentális problémád?"

Nem több, mint neked.

2021. júl. 5. 11:55
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy szakít, akkor azt nem abban a percben találja ki, hanem egy hosszú átgondolás előzi meg. Ha képes kimondani, hogy ennyi volt, viszlát, akkor elengedett már érzelmileg is. Ezen már nem segít az, ha azt mondod hogy "hát abban a vitában nekem volt igazad, nem neked"
2021. júl. 5. 11:57
 20/66 A kérdező kommentje:
#19: Igazából a legutóbbi nagyon hirtelen jött, ebben biztos vagyok, mert ő is mondta, hogy hirtelen felindulásból mondta azt amit, és egyből meg is bánta. Eddig oké, megbeszéltük, minden rendben volt, majd másnap bejelentette, hogy "mégis vége". Mondtam neki, hogy azt hittem ezt megbeszéltük és akkor beszéljünk megint, de arra már nem érkezett válasz. Hát oké.
2021. júl. 5. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!