Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan volt féltékeny a párom.Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sok év házasság(15 év) utan otthagytam külföldön a férjemet 2019 majusban es visszakoltoztem anyámhoz.

Júliusban összejöttem egy férfival.

Úgy tudta hogy hazas vagyok es hogy bevan adva a válás pedig nem volt.700000 ft miatti tartozásat vartam a férjemtől.

Amikor kiderult 2020 augusztusában ultimatumot adott hogy adjam be vagy vége.

Zavarta hogy heti tobbszor beszelek a ferjemmel,kint vannak facen a ferjemmel való képeink,nekunk meg nincs kint semmi.

A nagyszobám is televolt a képekkel a ferjemmel,amikor feljott előszor 1 ev utan(anyum nem akarta felengedni ,mert hazas vagyok),teljesen kiakadt és rosszul esett neki.Ő nagyon szeretett,el akart venni es csaladot is akart.Vegul ezek a veszekedesek miatt szakitottam.

Én 37/N

Ő 35 /F

2021. jún. 24. 11:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy kitetted. Esélye van találni egy normális nőt, aki tiszteli, becsüli.
2021. jún. 24. 12:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem januarban elváltam,de addigra decemberben szétmentünk
2021. jún. 24. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Jellemtelen vagy anyukám és még dudálsz is
2021. jún. 24. 12:37
 14/25 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Tényleg nem tudom, h ennyi troll lett itt hirtelen, vagy a teljesen nulla érzelmi intelligenciával bíró emberek lettek aktívak, mint a kérdező.

Komolyan, ha a leírás alapján nem érted, h ez neki miért volt feszültségforrás, akkor a srácnak nagy szerencséje van, h szakítottatok.

Te meg gondolj, amit akarsz, hiszen értetlenkedsz valami miatt, és megkérdezed, h ha elcsesztél valamit, akkor hátha a másik a hibás.

Nem irigylem a következő áldozatodat. :D

2021. jún. 24. 12:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem zártad még le a férjeddel. Úgyhogy jogos.
2021. jún. 24. 13:15
 16/25 A kérdező kommentje:

15ös.Januarban elvaltam.Mondjuk azota is beszelunk.

Most ismerkedek azóta egy sráccal.6 hónapja nem volt senkim

2021. jún. 24. 13:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy fogyatékos vagy.
2021. jún. 24. 13:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan fogyatékos ( erkölcsi, érzelmi stb) aki tönkretesz mindenkit
2021. jún. 24. 13:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsuk meg a helyzetet.

Megismerkedsz valakivel, aki neked nagyon szimpi. Azt mondja, hogy már beadta a válást az exével. A közösségi médián mondjuk erről semmi hír, de ám legyen, elnézed egy ideig. De aztán furcsa, hogy online nem vállal fel téged, nem? Mármint, ha már egy ideig jársz valakivel, csak csináltok olyan programokat, amikről készülnek képek és azokat megosztod a külvilággal. Ha az exszel vannak ilyen képek, akkor te nem várnál el saját közöseket is?

Aztán egy évig(!!! felnőtt kapcsolatban, jézusom) nem mehetsz fel a lakására. Amikor felmész, akkor pedig az állítólagos volt feleség képei mosolyognak le rád mindenhonnan.

Aztán kiderül, hogy még el se indította a válópert.

Te mégis mire következtetnél ebből? Mert ha én lennék ilyen szituációban, bizony úgy venném, hogy palira vagyok véve és valaki csak szeretőnek tart, esze ágában sincs ténylegesen felvállalni velem a kapcsolatát és elválni. Tökmindegy, mit mond, a tettei teljesen másról árulkodnak.

Szóval döntsd el, hogy szerinted kinek volt igaza a kérdésben.

2021. jún. 24. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogos volt. Nem voltál vele egyenes, a bizalmát eljátszottad és megunta.
2021. jún. 24. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!