Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan volt féltékeny a párom.Kinek van igaza?
Sok év házasság(15 év) utan otthagytam külföldön a férjemet 2019 majusban es visszakoltoztem anyámhoz.
Júliusban összejöttem egy férfival.
Úgy tudta hogy hazas vagyok es hogy bevan adva a válás pedig nem volt.700000 ft miatti tartozásat vartam a férjemtől.
Amikor kiderult 2020 augusztusában ultimatumot adott hogy adjam be vagy vége.
Zavarta hogy heti tobbszor beszelek a ferjemmel,kint vannak facen a ferjemmel való képeink,nekunk meg nincs kint semmi.
A nagyszobám is televolt a képekkel a ferjemmel,amikor feljott előszor 1 ev utan(anyum nem akarta felengedni ,mert hazas vagyok),teljesen kiakadt és rosszul esett neki.Ő nagyon szeretett,el akart venni es csaladot is akart.Vegul ezek a veszekedesek miatt szakitottam.
Én 37/N
Ő 35 /F
Ha a múlt, akkor miért vannak kint a fotók a szobádban és a facén? Nekem is rosszul esne. OK, netről nem kell régi fotókat törölni, de a profilfotón ne az exével öleljék már egymást...
Egyébiránt hazudtál valóban, mert nem volt elindítva a válás.
37 vagy és anyukád ügyel az erkölcseidre, nem mehet fel hozzád férfi, mert házas vagy...? Oh...
Igaza van a barátodnak teljes mértékben. Csodálom, hogy nem dobott még ki.
N
kinek miben van igaza?
lássuk:
-egymás kéréseit megismertétek, de nem tettek érte
-hazugság is volt benne
-s nem ketten vagytok a viszonyban
nincs senkinek igaza. Nem működik így.
Keresel mást?
"Nem kettes,mert az a múlt."
Csak a múltban voltál házas, vagy még most is az vagy?
A múltban voltak kint a férjed képei, vagy a jelenben látod őket nap mint nap?
És utólag jó döntésnek érzed, hogy azt választottad, ami a múltad, és azt dobtad el, ami a jövőd lehetett volna valakivel, aki szeretett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!