Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan volt féltékeny a párom.Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sok év házasság(15 év) utan otthagytam külföldön a férjemet 2019 majusban es visszakoltoztem anyámhoz.

Júliusban összejöttem egy férfival.

Úgy tudta hogy hazas vagyok es hogy bevan adva a válás pedig nem volt.700000 ft miatti tartozásat vartam a férjemtől.

Amikor kiderult 2020 augusztusában ultimatumot adott hogy adjam be vagy vége.

Zavarta hogy heti tobbszor beszelek a ferjemmel,kint vannak facen a ferjemmel való képeink,nekunk meg nincs kint semmi.

A nagyszobám is televolt a képekkel a ferjemmel,amikor feljott előszor 1 ev utan(anyum nem akarta felengedni ,mert hazas vagyok),teljesen kiakadt és rosszul esett neki.Ő nagyon szeretett,el akart venni es csaladot is akart.Vegul ezek a veszekedesek miatt szakitottam.

Én 37/N

Ő 35 /F

2021. jún. 24. 11:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%
Válas után már egyből mással házasodnál és szülnél gyereket??:D
2021. jún. 24. 11:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem esne rosszul ha szerelmes lennél egy férfibe, aki azt hazudja neked hogy válnak a feleségével, majd kiderül hogy hazudott, utána meg mikor felmész hozzá tele van a feleségével közös képeivel a szobája, facebookja?
2021. jún. 24. 11:33
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem kettes,mert az a múlt.
2021. jún. 24. 11:36
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan. Gyakorlatilag titkos szeretőnek tartottad. A férjedtől nem akarsz elválni, képei mindenhol, őt meg nem vállaltad fel.
2021. jún. 24. 11:37
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
De miert nem torlod a kepeket es teszed el a szobabol oket?
2021. jún. 24. 11:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a múlt, akkor miért vannak kint a fotók a szobádban és a facén? Nekem is rosszul esne. OK, netről nem kell régi fotókat törölni, de a profilfotón ne az exével öleljék már egymást...

Egyébiránt hazudtál valóban, mert nem volt elindítva a válás.

37 vagy és anyukád ügyel az erkölcseidre, nem mehet fel hozzád férfi, mert házas vagy...? Oh...

2021. jún. 24. 11:38
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A múlt? Kérdező te gáz vagy. 2019-be visszaköltöztél. Nem volt 5 perced 3 év alatt hogy leszedd a képeket? Bakker amúgy szerencséje van a pasinak hogy szakítottál vele egy hazug senki vagy. Még is miért ő lenne a hibás? Hazudtál neki és egyáltalán nem is tettél azért hogy elválj nem nyaggattad a férjed hogy fizessen. El sem akartál válni fogadjunk. Meg is érdemled nyomorult sorsod.
2021. jún. 24. 11:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a barátodnak teljes mértékben. Csodálom, hogy nem dobott még ki.

N

2021. jún. 24. 11:51
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

kinek miben van igaza?

lássuk:

-egymás kéréseit megismertétek, de nem tettek érte

-hazugság is volt benne

-s nem ketten vagytok a viszonyban

nincs senkinek igaza. Nem működik így.

Keresel mást?

2021. jún. 24. 11:52
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kettes,mert az a múlt."

Csak a múltban voltál házas, vagy még most is az vagy?

A múltban voltak kint a férjed képei, vagy a jelenben látod őket nap mint nap?

És utólag jó döntésnek érzed, hogy azt választottad, ami a múltad, és azt dobtad el, ami a jövőd lehetett volna valakivel, aki szeretett?

2021. jún. 24. 12:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!