Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolat. Sokadik alkalommal szakítottunk,de én még most is szeretem! Hogy tegyem magam túl rajta ha csak ez lenne már a megoldás?Vagy hogy tudom elérni hogy újra együtt legyünk? Aki hosszaban kifejtené tanácsát,az írjon privátban.
A lényegre térek:
Nem szereted és ő sem téged! Kötődsz hozzá betegesen, kapcsolatfüggő vagy mert inkább lennél vele rossz kapcsolatban mint egyedül boldogan! Ha nem akarsz szenvedni miatta pszichológushoz fordulj minél előbb és keményen dolgozz magadon!
A szerelem semmit nem ér, ha nem működik valami.
El kell engedni...akarni kell, kis idő.
3#
Nem tudom mi a baj a válasszal, akkor szenvedjenek xd.
4,
Erre gondoltam én is,hogy elkell foglalni magam.
Köszi
A szerelem néha tényleg nem elég. Ha nem illetek össze, akkor nagyon akarod a másikat, de folyton csalódsz, mert ő nem tudja úgy viszonozni, ami neked kellene. És valószínűleg ő is így érez, vagy nem érti a "hisztit". Ez egy állandó vágy és harag, elégedetlenség. Se vele, se nélküle...
Olyat kell keresned, akivel egy hullámhosszon vagytok, mint barátok is, és nem birtokolni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!