Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat. Sokadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat. Sokadik alkalommal szakítottunk,de én még most is szeretem! Hogy tegyem magam túl rajta ha csak ez lenne már a megoldás?Vagy hogy tudom elérni hogy újra együtt legyünk? Aki hosszaban kifejtené tanácsát,az írjon privátban.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

A lényegre térek:

Nem szereted és ő sem téged! Kötődsz hozzá betegesen, kapcsolatfüggő vagy mert inkább lennél vele rossz kapcsolatban mint egyedül boldogan! Ha nem akarsz szenvedni miatta pszichológushoz fordulj minél előbb és keményen dolgozz magadon!

tegnapelőtt 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valójában nagyon egyszerű. Ha valakivel szakítasz(pláne többször), az azt jelenti nem illetek össze.
tegnapelőtt 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

A szerelem semmit nem ér, ha nem működik valami.

El kell engedni...akarni kell, kis idő.

tegnapelőtt 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tedd túl magad, hogy keress elfoglaltságot. Nekem két évbe telt. Nyelvet tanultam, sportoltam, életmódot váltottam, nagyon elfárasztottam magam minden nap.
tegnapelőtt 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

3#

Nem tudom mi a baj a válasszal, akkor szenvedjenek xd.

tegnapelőtt 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:

4,

Erre gondoltam én is,hogy elkell foglalni magam.

Köszi

tegnapelőtt 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A szerelem néha tényleg nem elég. Ha nem illetek össze, akkor nagyon akarod a másikat, de folyton csalódsz, mert ő nem tudja úgy viszonozni, ami neked kellene. És valószínűleg ő is így érez, vagy nem érti a "hisztit". Ez egy állandó vágy és harag, elégedetlenség. Se vele, se nélküle...

Olyat kell keresned, akivel egy hullámhosszon vagytok, mint barátok is, és nem birtokolni akarod.

tegnapelőtt 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!