Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátommal 3 év kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal 3 év kapcsolat után szakítottunk, mert nem akartam anál szexet… Komolyan ennyire alap dolog lett ez? 26L

Figyelt kérdés
Mióta együtt voltunk folyton az anál szexet erőltette, egyszer megpróbáltuk, nekem nagyon fájt utána egy hétig, még véreztem is. Sajnos az lett a vége, hogy elkezdett csalni egy másik nővel, az indok az volt, hogy neki alap az anál. Szakítottunk. Az előző kapcsolataim is elvárták volna, bár náluk nem ez volt a szakítóok, de attól még rosszul esett. Eddig minden barátom rá volt erre kattanva. Már nincs is kedvem kapcsolatokhoz, úgy érzem velem van baj, mert nekem ez nem megy. Csak én vagyok ezzel így? Miért nem elég nekik a punci? Komolyan el vagyok keseredve. Persze ha nekik tolná fel valaki, biztos sírna a szájuk…

tegnap 22:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem alap. Nagyon sok férfi egyáltalán nem vágyik rá. Nem vesztettél semmitezzel a pasival. Máskor olyannal ismerkedj, aki a normál szexre indul.
tegnap 22:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az első válaszolóhoz!

Nem kell a kijáratból bejáratot csinálni!

39/F

tegnap 22:39
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy meg rengeteg türelem, síkosítás kell az ekső pár alkalimhoz. Ez a srác gondolom türelmetlen és durva is lehetett, ha ilyen fájdalmaid voltak.
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Fú... örülj szerintem, hogy ez az ember kilépett az életedből!

Nálam eddig egy férfi sem hozakodott elő ezzel, vagy ha szóba került, akkor mondtam, hogy én nem szeretném. És ez el volt fogadva, bőven jó volt anélkül is... Valamiért rossz férfiakkal találkoztál.

5/17 anonim ***** válasza:
26%
Én miért nem találok ilyen nőt?
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól jártál. Egy idióta volt a párod. 42f
tegnap 22:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miattad csalt meg! :D Ekkora óriási gyökér pasit... Sajnálom nagyon!
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Dettó. Nem ez volt az ok, de már konkrétan ott tartottam, hogy nem mentem el műtétre (bőr-aranyér, nem komoly, csak irritáló) mert addig is jó kibúvó a folyamatos kérlelés elől. Persze nem jött be.

Kijelentettem, hogy nem akarom. Ő meg annyit mondott, hogy egyszer összejön.

Hát, nem jött össze.

9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesztettél ezzel a pasival semmit. Undorító a hozzáállása, főleg, hogy nyitott voltál rá, megpróbáltátok, és nem esett jól. Ezek után milyen alapon akarja megint?

Ha fájt, véreztél, akkor még durva is volt, és kicsit sem ért az análhoz, nincs semmi szexuális kultúrája.

Egyébként nem alap az anál és nem is kell mindenkinek.

Én még biszex is vagyok, és teljesen szívesen szexelek férfival análisan (oda-vissza, szóval nem sír a szám, ha én kapom), de ha nővel vagyok kapcsolatban, akkor egyáltalán nem várom el az anált, ha ő nem szeretné (ha szeretné, akkor persze mehet), bőven elég a punci.

Szóval van ilyen is, olyan is.

De az mindenkire igaz, hogy parasztság valakire olyasmit erőltetni, amit nem szeretne, és közel se minden férfi ilyen.

tegnap 22:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kipróbáltam és nagyon nem jött be. Soha többé nem teszek olyat, amit a másik élvez, de én nem.

Nem hozok ilyen áldozatot, a szex két emberről szól és mindkettő jól kell, hogy érezze magát. Akinek nem tetszik, az keressen mást, nem gond.

Öt kapcsolatom volt, de egyiknél sem erőltették.

Férjem próbálta mással, tudja, hogy nekem nem jön be a dolog és soha nem erőltette, sőt mégcsak meg sem kérdezte, hogy na..?

Egyszer beszéltünk róla és kész.

Mondta is, hogy olyan szűk vagyok, hogy nem is vágyik análra.

Visszakanyarodva hozzád. Örülj, hogy megszabadultál ettől az önző, hűtlen senkitől. Hidd el, vannak normális pasik.

tegnap 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!