Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal, jól tettem?
Jól tetted.
Ne itt kérdezgessél, ha már megtetted.
Jártam én is így. Volt egy nagyon aranyos csajszi, akivel összejöttem és mi is pont 3 hónapig voltunk együtt. Olyanokat csinált, hogy saját kézzel sütött sütivel várt, ha áthívott, randikat szervezett le, baromi odaadó is volt szexben. Egyszerűen nem tudnék én sem rosszat mondani róla. Még az alakja is teljesen rendben volt, értelmes is volt. Egyszerűen csak nem izgatott... de egyáltalán nem mozgatott meg bennem semmit.
Szenvedés volt vele szexelnem, mert alig állt fel rá. Becsuktam a szemem közben és exemről kellett fantáziálnom, hogy kemény maradjak különben nem ment, pedig azt tehettem vele amit csak akartam.
Van ilyen hogy csak simán nem passzoltok.
Szerintem jól tetted. Én úgy voltam vele, hogy mindkettőnknek jobb ha szétmegyünk. Nekem nem kell szenvednem vele és ő is megérdemli hogy valaki őszintén kívánja és szeresse, ha már ilyen cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!