Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátommal 3 év kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal 3 év kapcsolat után szakítottunk, mert nem akartam anál szexet… Komolyan ennyire alap dolog lett ez? 26L

Figyelt kérdés
Mióta együtt voltunk folyton az anál szexet erőltette, egyszer megpróbáltuk, nekem nagyon fájt utána egy hétig, még véreztem is. Sajnos az lett a vége, hogy elkezdett csalni egy másik nővel, az indok az volt, hogy neki alap az anál. Szakítottunk. Az előző kapcsolataim is elvárták volna, bár náluk nem ez volt a szakítóok, de attól még rosszul esett. Eddig minden barátom rá volt erre kattanva. Már nincs is kedvem kapcsolatokhoz, úgy érzem velem van baj, mert nekem ez nem megy. Csak én vagyok ezzel így? Miért nem elég nekik a punci? Komolyan el vagyok keseredve. Persze ha nekik tolná fel valaki, biztos sírna a szájuk…

dec. 19. 22:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
11%

Anál alap. De mint füszer nem 0/24-ben az!

"Persze ha nekik tolná fel valaki, biztos sírna a szájuk…"

Ez viszont .eci irritáló! Amelyik srác keményen edz/dolgozik ott bizony a megerőltetéstől megjelenik az aranyér. Azt is kell belül kenegetni és bizony nem fáj! És jéééé könnyen is tágul, te agyatlan!

dec. 20. 11:09
 22/28 Oldfire ***** válasza:
84%

Ilyen gyökéreket elkell engedni.

Fiú vagyok, de a kijárat nem a bejárat.

Be vallom, fantáziálgatok vele, de a kapcsolatot többre tartom.

dec. 20. 12:20
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
21# az aranyeres gyurmabéla!
dec. 20. 12:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem passzoltok ilyen terén nem érdemes együtt lenni. Ezt másik kérdés alatt is írták a nők hogy ha a pasi nem akar nyalni akkor kuka. Itt is érvényesült amit írtak a nők, csak fordítva.
dec. 21. 18:21
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz? Ez most komoly? Három év után derült ez ki?

Már réges-régen kirúgtam volna!

dec. 21. 18:45
 26/28 anonim ***** válasza:
78%
A te hibád. Vannak normális férfiak is akik figyelnek arra, hogy neked mi a jó, de neked a baromállat kellett aki megcsal ha nem durranthat a valagadba.
dec. 26. 12:54
 27/28 anonim válasza:

Nem alap. Nekem még egy férfi sem hozta fel. Én a helyedben mostantól az összes férfitől megkérdezném még az elején, és amelyik csinálni akarja, annak megmondanám, hogy bocs nem illünk össze.

33/F

jan. 13. 08:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Mesélj! Hol tart a dolog? Kirúgtad a pasit vagy leszokott az análról?
jan. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!