Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen szakitast hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szakitast hogy lehet kiheverni?

Figyelt kérdés
Ha még mindig szeretem de tudom hogy nem erdemli meg hogy vele maradjak mert csalodast okozott.Ezt hogy lehet kibirni,feldolgozni. Ha szakitok akkor nem csak azt hogy mit csinalt a hátam mögött kell feldolgoznom hanem az elvesztését is.Mit csinaljak hogy kibirjam mert nem akartam hogy vege legyen de igy nem elhetunk egyutt se.hiaba szeret ő is.
2021. jún. 3. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat, egy biztos. Tulajdonkeppen o szakitott mar veled, tehat nincs mit visszacsinalni. Kifele menekult.
2021. jún. 4. 02:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánul meg, hogy szeret? Azt mondja, hogy szeret? Sajnos ez édeskevés. A tettekre figyelj.
2021. jún. 4. 07:56
 13/13 A kérdező kommentje:

5.Nek En nem akarok mellette masokkal ismerkedni,nem az a fajta vagyok.Szamomra egy kapcsolatba ez nem fér bele.ezert is vagyok kiborulva.

Mégha nem is talalkozik ezekkel a nőkkel akik messze is vannak akkor is zavar.pár hete is kerdeztem hogy mi baj van a kapcsolatunkkal de ö szerinte mindenben tökeletes vagyok meg hogy boldog velem azt mondta.akkor nem ertem..

2021. jún. 4. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!