Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb úgy kiheverni egy szakítást, ha nem depizel otthon miatta, hanem elkezdesz ismerkedni?
Szerintem a szakítást úgy a legkönnyebb kiheverni, ha azt teszed, amit éppen úgy érzel, hogy jól esik. Ha legszívesebben depiznél otthon és sírnál és vaníliafagyit tolva néznéd a közös képeiteket, akkor tedd ezt, majd másnap, amikor kedved van kicsit kimozdulni, akkor menj el a barátaiddal szórakozni. De semmiképpen sem jó megoldás azt csinálni, hogy az érzéseidet elnyomva, magad megerőszakolva kiveted magad a világba, hogy akkor tessék, jöttem. Rövid távon talán eltereli a figyelmed, de hosszú távon megakadályozza, hogy rendesen feldolgozd a szakítást és végül csak többszörösen rosszul fogod érezni magad, mert egy potenciálisan szuper kapcsolatban jössz rá, hogy még mindig az exed szereted, és az új csajt meg meneszted. Miközben simán lehet, hogy ha adsz magadnak pár hónapot, akkor ugyanez a szuper kapcsolat tökéletes lenne és életed végéig kitartana, ha úgy szállsz bele, hogy már készen állsz rá.
De kinek mi, vannak, akiknek állítólag segít a búfelejtő szex. Nekem csak rontott amúgy az érzéseimen, utáltam magam, hogy átverem a srácot, utáltam magam, amiért azt éreztem, hogy megcsalom az exem, utáltam magam, mert amúgy még csak nem is lett tőle jobb semmi sem.
"Szerintem a szakítást úgy a legkönnyebb kiheverni, ha azt teszed, amit
éppen úgy érzel, hogy jól esik."
És ha semmi nem esik jól? Pont ez a lényege a szerelmi bánatnak, hogy egyszerűen képtelen vagy boldog lenni akármit csinálsz. Amiket régen szerettem csinálni, most azok sem okoznak örömöt, csak szenvedek és nincs kedvem semmihez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!