Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Könnyebb úgy kiheverni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb úgy kiheverni egy szakítást, ha nem depizel otthon miatta, hanem elkezdesz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Könnyebben elmúlik a szerelmi bánat így? Vagy nem felejtődik ugyanúgy, még ha találnék is egy szimpatikus lányt, akivel kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt?

2020. jún. 7. 20:23
1 2
 1/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy nem jó megoldás ez sem. Ismerkedni lehet persze, az oké, de nem biztos, hogy egy új kapcsolatba érdemes addig belemenni, amíg nem érzed azt, hogy teljesen túl vagy az előzőn, hidd el ezt érezni fogod.
2020. jún. 7. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a szakítást úgy a legkönnyebb kiheverni, ha azt teszed, amit éppen úgy érzel, hogy jól esik. Ha legszívesebben depiznél otthon és sírnál és vaníliafagyit tolva néznéd a közös képeiteket, akkor tedd ezt, majd másnap, amikor kedved van kicsit kimozdulni, akkor menj el a barátaiddal szórakozni. De semmiképpen sem jó megoldás azt csinálni, hogy az érzéseidet elnyomva, magad megerőszakolva kiveted magad a világba, hogy akkor tessék, jöttem. Rövid távon talán eltereli a figyelmed, de hosszú távon megakadályozza, hogy rendesen feldolgozd a szakítást és végül csak többszörösen rosszul fogod érezni magad, mert egy potenciálisan szuper kapcsolatban jössz rá, hogy még mindig az exed szereted, és az új csajt meg meneszted. Miközben simán lehet, hogy ha adsz magadnak pár hónapot, akkor ugyanez a szuper kapcsolat tökéletes lenne és életed végéig kitartana, ha úgy szállsz bele, hogy már készen állsz rá.

De kinek mi, vannak, akiknek állítólag segít a búfelejtő szex. Nekem csak rontott amúgy az érzéseimen, utáltam magam, hogy átverem a srácot, utáltam magam, amiért azt éreztem, hogy megcsalom az exem, utáltam magam, mert amúgy még csak nem is lett tőle jobb semmi sem.

2020. jún. 7. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Én nő vagyok, de nekem sokkal könnyebb, hogyha másra kezdek el összpontosítani.
2020. jún. 7. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó elterelni a gondolatot, de nekem mással ismerkedés nem megoldás. Még nem sikerült újjal feledtetni, mindig a régit kerestem az újjban.
2020. jún. 7. 20:42
 5/11 anonim válasza:
91%
Szerintem kellenek a depizős napok és persze az ismerkedős. Tedd azt ami akkor abban a percben jól esne
2020. jún. 7. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Én inkább igyekszem magam lefoglalni valamivel, ami épít, a javamat szolgálja. Ha csak átmenetileg elterelem a figyelmet a nyomoromról egy másik ember által, az hamar a visszájára sül el.
2020. jún. 7. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én úgy döntök, hogy inkább ismerkedni fogok, még ha nehézis így, de jobb hogy terelődnek róla a gondolataim.
2020. jún. 8. 06:19
 8/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Neked kell tudni mi a jó, csináld így, de ha egy kapcsolat esetleg összejönne, akkor ne ugorj bele hirtelen, gondold át.
2020. jún. 8. 06:24
 9/11 A kérdező kommentje:

"Szerintem a szakítást úgy a legkönnyebb kiheverni, ha azt teszed, amit

éppen úgy érzel, hogy jól esik."

És ha semmi nem esik jól? Pont ez a lényege a szerelmi bánatnak, hogy egyszerűen képtelen vagy boldog lenni akármit csinálsz. Amiket régen szerettem csinálni, most azok sem okoznak örömöt, csak szenvedek és nincs kedvem semmihez..

2020. jún. 29. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is írigylem mindig azokat akik mondják, elterelik a gondolataikat, lefoglalják magukat ezzel-azzal. Én ha szerelmes vagyok, vagy aközeli állapotban, nem tud igazán lekötni semmi. Valójában semmi nem érdekel olyankor. Bármit is próbálok csinálni, mindig ott motoszkál a gondolataimban.
2020. jún. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!