Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom kiheverni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiheverni és miért hazudok önmagamnak?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatom volt ami 5 hónapig tartott a lánnyal. Sajnos belementem pedig annyira nem jött be külsőleg. A szex is kínszenvedés volt kb nekem stb és szinte hülyének nézett kihasznált.Pénz ( ezt vegyek azt vegyek stb menjünk ide-oda persze az én pénzemből). Miután szakítottunk március óta mindig vhogy keressük egymást találkoztunk is stb. Kín volt az egész de mégis hiányzik és rsszul esik hogy van már párja is 1 hónap alatt ami számomra kiábrándító hogy ilyen egy könnyűvérű nő. Elkéne felejteni már letilottam mindenhol ugyanis a héten megkeresett de nem mondta el miért. Csak azt mondta hogy találkozzunk. Szerintem saját magát csapba be ő is.

2017. okt. 3. 15:52
 1/10 anonim válasza:
100%
Számomra az a kiábrándító hogy képes vagy hiányolni a "meleg 100%-ig biztos szart" minthogy kiszakadj és éld az életed.(Nem akarlak megbántani!)
2017. okt. 3. 16:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, igazad van. Sajnos küzdöm pár pszichés gonddal vagyis mentálisan és ő meg más és az elején mondta h segít stb aztán nem is érdekelte. A másik meg az hogy olyan önbizalma van a lánynak meg mondogatja magáról h szép meg stb hogy szerintem a butaságát fejezi ki ezzel. Én is hibás vagyok persze ebben.
2017. okt. 3. 16:16
 3/10 anonim válasza:
Ha lenne önbizalma a kisasszonynak akkor nem kellene mondogatnia és bizonygatnia hogy ő szép. Fel a fejjel! Írj privit nyugodtan.
2017. okt. 3. 22:16
 4/10 A kérdező kommentje:
én is így gondolom..de nem, tudom feldolgozni ezt...várom a percet hogy felkeressen de nem lesz ilyen...én számtalanszor kerestem..
2017. okt. 4. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Az érzés hiànyzik hogy megölelt meg ilyenek .Az elég meredek lenne ha ezekutàn hisnyozna egy személy aki joformàn kihasznàlt.Sztem ismerkedj tapasztalj ettől a csajtol vannak még sokkal hűségesebbek és odaadóbb szeretni való csajok.Ne ragadj le egy ilyen csalfa tyúknàl mert elveszted annak a lehetőségét hogy talàlj egy normàlis csajt .Később meg bànni fogod hogy vàrtàl rà.
2017. okt. 8. 16:22
 6/10 A kérdező kommentje:
muszáj elengednem igen iagaztok van tudom. de sajnos az ismerkedés sem megy úgy ahogy kéne. a lányok lekoptatnak az itenni beszélgetések ellaposodnak stb.
2017. okt. 8. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elengedni akkor ebben az àllapotban fogsz maradni és igy meg nem biztos hogy fogsz olyan csajt talàlni akivel majd boldog lehetsz .De ne legyen igy de sztem jobban fogsz jàrni ha elfelejted ezt a csajt mert igy csak magadat kínzod .
2017. okt. 8. 21:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Azon vagyok hogy elfeljtsem. letiltottam mindenhonnan szóval remélem nem fog keresni sehol semmilyen módon. Más lányokkal szeretnék ismerkedni stb.
2017. okt. 8. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyi ne hibáztasd magad, azért mert azt hitted, hogy szeret és segíteni fog neked lelkileg.

Kihasznált anyagilag, és nem érdekelte te, hogy vagy.

Nehéz a csalódás, de hidd el, aki igazán szeret sosem viselkedik így.

Csúnya dolog egy érzelmileg labilis embert kihasználni bármilyen formában is.

Vágytál vkire, aki nagyon szeret téged, de helyette csak olyan jött, aki kihasznált.

Nem őt nem tudod kiheverni, hanem a csalódás nehéz, hogy nem tiszteltek, és csak kihasználtak, és magadnak nem tudsz megbocsátani, hogy belementél egy olyan kapcsolatba, aminél érezted, hogy nem kéne, és lehet inkább tudat alatt vártál volna még, mert tudtad, és érezted, hogy nem vagy szerelmes. Bár az is kérdés, hogy a lány mennyire akart veled kapcsolatba kerülni, mert van úgy, hogy a szeretet hiány is belehajszolja az érzelmileg labilis embert egy olyan kapcsolatba amiről tudja, hogy nem akarja. Elszomorít az érzés, hogy nem a megfelelő talált rád, és talán azért is, mert nehezebben tudsz ezek után megnyílni az igazinak.

A problémádra pedig több olyan módszer van amit pótbarátnő nélkül is meg tudsz oldani.

Youtube-on is vannak önbizalom erősítő videók, csinálj bakancs listát, kezd kis dolgokkal, aztán próbáld megtalálni az igazit, mikor már késznek érzed rá magad.

2017. okt. 24. 20:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen igaza van itt mindenkinek de a kapcsolatunkba azt éreztem hogy én használtam ki..Én éreztem hogy szeret de nagyon. Mindig készült meg várt meg stb. és ha nem mentem megvolt séértődve szinte.. most meg ez hiányzik..azóta nem kerestem de ma takarítás közben egy portalanító rongynak az illatáról eszembe jutott és godolkoztam megint h felkeresem de hát állítólag pasija van és én ezt nem tudom megemészteni mai napig. Én meg lassan egy éve szenvedek és se egy barátnő se egy kapcsolat semmi.
2017. okt. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!