Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 7 evet mennyi ido kiheverni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 evet mennyi ido kiheverni?

Figyelt kérdés
Akiknek 6-7-8 eves kapcsolatuk ment tonkre azoknak mennyi ido volt a szakitas utan mig rendbe jotettek?

2016. nov. 8. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia. Sajnalom h vege lett egy kapcsolatnak ennyi ido utan. Az egyik ismerosom is így jart. De felev utan megismerte a mostani feleseget akitol ket szep gyereke is született. Szerintem ezt nem lehet pontosan tudni h mennyi ido. Az biztos h szokatlan lesz.

24/F

2016. nov. 8. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Volt egy pasim, ő otthagyta a barátnőjét 7 év után (sajnos miattam). Ennek 3 éve, azóta se jött rendbe szegény lány.
2016. nov. 8. 20:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Pár hónap. Ilyen 3-4.
2016. nov. 8. 20:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem több, mint 5 év után dobtak ki. Eltelt 4 hónap. Már elég jól vagyok.
2016. nov. 8. 20:14
 5/15 A kérdező kommentje:
En nem tudom elhinni hogy az ido minden sebet begyogyit es lesz majd mas... Foleg hogy olyan dolgok miatt hagyott itt ami nem volt fair.
2016. nov. 8. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Az elso vagyok. -en is nem reg szakítottam. Lassan feleve. Nagyon nem volt velem fair a lany. -es Ez most is bennem van. Hiaba h -en szakitottam. Szerettem. De borzasztó dolgokat csinált sorozatba hosszú idon at hiaba kertem meg -ra h ne csinálja. Azóta sokat csajoztam. Az onbizalmamnak -es a lelkemnek jót tett h olyan emberek vesznek korbe akik tisztelnek -es ertelnek.attól meg mindig faj. Mert tudom mi lehetett volna ha.... De ez ugye nem valós dolog. Most ismerkedek egy normálisnak tuno lánnyal. Nem hittem volna -en se h újra szikrazhat valami bennem. Lehet e valaki.. De erre az ido úgy is megadja a választ. Sok mindenre ezt mondom mert ez így is van. Ha úgy gondolod h o volt unfair akkor próbáld meg folytatni az eleted -es ertekeld magad azzal h ennek megfeleloen próbálsz meg cselekedni.
2016. nov. 8. 20:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Tudjatok nagyon onfeju vagyok es itt ez most nagyon negativ tulajdonsag. Nagyon zavar hogy nem birtam szemtol szembe elmondani neki hogy mennyire haragszom ra. O hagyott itt engem eleg csunyan. Annyi javulas van a dologban hogy nem azt erzem mar hogy az en hibam minden, nem okolom magam. De meg mindig nem ertem az egeszet.
2016. nov. 8. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Nagyban függ attól,ki hagy ott kit és hogyan.

Én szakítottam a barátommal 6 év után...fél után már olyan állapotban voltam,hogy tudtam új kapcsolatot kezdeni (azóta is vele vagyok).

Ő neki jóval több idő volt,több mint 1 év.

Unokatestvérem 4!éve nem tudta kiheverne azt a h@lye pics@t...

Szóval,hogy nálad ez,hogy fog lezajlani,nem tudom.

Kívánom,hogy az én példám legyen rád igaz.

27/N

2016. nov. 8. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más.

Nekem kb 1 hét körül.

2016. nov. 8. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Több 4-5 eves kapcsolatom volt. Kb egy év kellett mindegyik után, hogy teljesen tiszta lappal a lelkemben tudjak nekiindulni az életnek, párkeresésnek.
2016. nov. 9. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!