Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 7 evet mennyi ido kiheverni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 evet mennyi ido kiheverni?

Figyelt kérdés
Akiknek 6-7-8 eves kapcsolatuk ment tonkre azoknak mennyi ido volt a szakitas utan mig rendbe jotettek?

2016. nov. 8. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy milyen módon jössz ki a kapcsolatból. Ha nem történt megcsalás, nincs sértettség, ellenben van jó sok lelkiismeretfurdalás, úgy érzed elvesztettél valakit aki a tiéd lehetett volna, akkor nagyon hosszú idő eltelhet mire helyére tudod tenni a múltat.

Nekem 4 éves kapcsolat hűtlenség miatt, nem volt több 1 hétnél, 3 éves kapcsolatban egy szó nélkül otthagyott a párom egy külföldi munkalehetőség miatt, akkor kb 1 hónap. Az utóbbi esetben óriási hibának tartottam, hogy beszéltem vele a szakítás után is, ezt nem szabad csinálni. Be kell csukni azt a könyvet, fel a polcra vele, és kezdeni egy újat.

2016. nov. 9. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Velem 7 év után szakított az expasim, elmondása szerint már 2 éve xar volt az egész (az a szép az egészben hogy ő sose beszélt erről, nem akarta megoldani a problémákat, de így szeret meg úgy szeret, stb). Az utolsó hónapokban már szexelni sem akart velem, csúnyán bánt velem, én féltékeny voltam és nagyon sok vitánk lett. Aztán ő mondta ki, hogy legyen vége, ugyan nem mondta, de én sejtettem, hogy egy másik lány van a dologban...

Eleinte magamra vettem, hogy miattam történt az egész, könyörögtem neki, hogy folytassuk, de ő nem akarta. Az első hónap kegyetlen volt, 10 kilót lefogytam, most már ez a 2. hónap és most már jobb, de időnként még mindig elsírom magam, de igyekszem társaságba járni, ismerkedni, olyankor jobb... Most meg ő járkál utánam, hogy hiányzok neki meg még szeret, de nem töri össze magát értem, szóval szerintem csak pótléknak tart, mert tudja, hogy még szeretem... De most már látom én is, hogy ő hogy bánt velem és ez ad erőt, hogy ne menjek vissza, mert úgyse változna meg... Persze nagyon fáj amikor látom, hogy hív, de nem szabad felvennem a telefont... olyankor kegyetlenül rámjön a sírás megint.

2016. nov. 9. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
2 hónap,egy hét és 13 óra.
2016. nov. 11. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem fél év, de én szakítottam. ezért az önbecsülésemen kevesebbet kellett alakítani.

amúgy a körülményektől függ. szerezz jó élményeket.

ha fél évig ülsz a szobádban a falat nézve, szomorkodva, akkor az idő önmagában nem hoz megkönnyebbülést.

2016. nov. 11. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy váltatok el egymástól. De mivel feltetted a kérdést, gondolom voltak ott komoly, mély érzelmek, hisz ha nem, akkor hamar túl teszed magad.

Kinek mennyi. Velem 1 éve szakítottak, a párom szakításunk után 2 hónapra!! már egy másik pasivalc volt. Pedig eléggé komoly érzelmek voltak köztünk. De ő hamar túl akart lenni rajtam, ezek szerint. Én a mai napig gondolok rá, hol jobban fáj, hol kevésbé. Természetesen ismerkedek más lányokkal is.

Fel a fejjel, és azér kell idő..

2016. nov. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!