Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt valaki aki szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki aki szintén nem tudta kiheverni a szakítást?

Figyelt kérdés
Sokszor gondol rá, nem tud aludni, és minnél jobban el akarja felejteni annál jobban nem megy...
2015. aug. 21. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Annyira azert nem sulyos a dolog, de az teny, hogy evek kellenek neha hozza.
2015. aug. 21. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelen!
2015. aug. 21. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Igyál!
2015. aug. 21. 22:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs kivel
2015. aug. 21. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Az idő segít! És ha lehet, egy ideig ne menj olyan helyekre, amikről eszedbe jut, ahol sokat romantikáztatok. Próbáld meg kitölteni azt az űrt, ami utána maradt. Tudom, lehet nem most lesz hozzá kedved, de érdemes elkezdened egy új hobbyt! Addig se rá gondolsz, és hasznosabb, mint szomorkodni...A gyötrelem beteggé teszi a testet és a lelket is :( Ja és nem kell erőltetni még egy új kapcsolatot (bár biztosan ajánlani fogják egy páran). Előbb gyógyulj! Én szurkolok Neked!
2015. aug. 21. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem speciel a jó komputerjátékok segítettek. Szabad ajánlanom neked a Tyrian 2000-t, igen hatékony ellenszer szakítás utáni magadatszarulérzésre :)
2015. aug. 22. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
8év után szétmentünk. Nem tudtam abban a városban maradni. Ennek már egy éve és még mindig nem tudok abba a városba visszamenni, átutazásként sem. Mindent eladtam, semmi bútor semmi se emlékeztessen rá.
2015. aug. 22. 08:49
 8/9 anonim válasza:
Rám is borzalmas utazás vár érzem... de minden fejben dől el.. vagy szomorkodsz és sanyargatod magad. Vagy továbblépsz.
2015. aug. 22. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi még csak tegnap szakítottunk de már most nagyon rossz. És nekem sincs kivel inni...
2015. aug. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!