Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart kiheverni a szakítást?
38 éves nő vagyok, 4 évig voltam együtt az exemmel. Mindig csak húzta-halasztotta az esküvő, elkötelezettség témát.A napokban rákérdeztem mit akar, kiderült semmit, nagyon szeret ugyan, de neki untig elég, hogy mindennap beszélünk, heti 1-2 randi, közös nyaralás, nem is érti mi a bajom, hisz minden működik, nincs semmi vita köztünk, most jöttünk meg egy wellnessről.Ő jól elvan egyedül, összeköltözni nem akar, esküvőt sem, illetve a válasza: majd...
Nos, én szakitottam vele, hisz elég idős vagyok, szeretnék egy igazi társat. (hozzáteszem, nagyon szeretem Őt) Ő könnyek között, de elfogadta a döntésemet.
Én azonban azóta nem alszom, fogyok, sírok...Mennyi ideig tart ez az állapot?
Nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig fog tartani kiheverni a szakítást, sok mindentől függ.
Azt elárulpd, hogy mi a jó francért vártál erre négy évet?? Mondjuk 1 év után miért nem egyeztettétek a jövőbeli terveiteket??
Egyeztettük, az elején én sem akartam, hisz nekem volt előtte egy élettársi kapcsolatom, neki volt egy rossz házassága.Mivel az élettársi kapcsolatom is rózsaszín köddel indult, majd szarul ért véget,nem akartam rögtön sem összeköltözni, se házasodni.Jó volt ez elején így ezek a randik, kirándulások...aztán vhogy megrekedtünk ezen a szinten.
Gondoltam, majd eljön az ideje. Néha rákérdeztem, ő mindig megnyugtatott, h szeret, nincs senkije (most is ezt mondta, még sírt is nagyon, mikor kidobtam), várjunk még egy picit,ő velem képzeli el a jövőjét,hisz így is boldogok vagyunk, minek összeköltözni, minek papír...
Hát ha könnyek között fogadta a szakítást, akkor ennek még nincs vége, mert részéről is maradtak komoly érzelmek.
Hagyj neki egy kis időt, hogy mérlegelni tudja mi a fontosabb. Szerintem ha hiszed ha nem, pár napon belül keresni fog. Hagyd, hogy küzdjön érted egy kicsit.
Nem fog keresni, kérte, h én se keressem, sőt azt is mondta, h ha egyikünk keresné a másikat, a másik ne engedjen neki.
szeret igen, de nem szerelmes belém, ezt is elmondta és azt kívánta találjak egy igazi társat, mert megérdemlem, ő most egyedül akar egy jó darabig maradni, ha majd hiányozni fog neki a szex, akkor majd felszed vkit 1-2 éjszakára, de komoly kapcsit nem akar más nővel sem.
Nagyon jol tetted! A kapcsolatotok fejlodik. Neha hullamvolgy kell, hogy tovabb tudjon lepni.
(Es szerintem ossze fogtok koltozni.)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!