Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart kiheverni egy szakítást? Nektek meddig tartott?
Szakítás utáni 1 hétben próbálkoztam, hátha kompromisszumot tudunk kötni, és kibékülhetünk. Mivel ez nem jött össze, kb még 2 hétig bánkódtam, aztán elkezdtem újra ismerkedni.
Tehát 2 év együttlét után 3 hétbe telt túllépni. (azért még néha gondolok rá esténként)
Nekem kivétel nélkül fél év fölött. Akár 2 hónapos volt akár 3,5 éves fél év mindig kellett hozzá :( Most is éppen próbálom elfelejteni az exemet.
Senkit nem próbáltam visszaszerezni és ők sem engem. Kétszer nem lépek egy pocsolyába. Okkal lett vége mindegyiknek és előbb utóbb ugyanaz lenne. Elég ember van még rajtuk kivül akivel próbálkozhatunk. Nem is bántam meg általában, hogy továbbléptem. Sikerült jobbat találni.
Van még esély arra, hogy visszajön hozzám?
Meddig lehet érdemes várni?
Egyébként köszönöm a válaszokat :)
Sohasem késő azt mondják..bármikor újra próbálkozhat ha nem tud elfelejteni. (ilyen velem még sose volt de másnál gyakori)
Vannak akik több évtized után találnak újra egymásra. Én megbántam hamar a szakítást de mivel neki már lett más nem próbáltam visszaszerezni hiába szerettem volna még egy esélyt adni magunknak. Amúgy rá irhatsz barátként de a szakítás témát keruld kettőtokről ne beszélj így nem hiszi hogy vissza akarod szerezni és ha ügyes vagy megtudhatod van-e miben reménykedned vagy el kell engedni örökre.
Az első kapcsolatom 4 hónap volt, azon 2 hónapig rágódtam, a második és egyben leghosszabb kapcsolatom 10 hónapos volt. Azon 2 évig tartott továbblépni.
A többi rövid kapcsolat volt 1 , másfél hónap, 3 hét. Ezeken pár nap alatt túlléptem.
A három hetes után 2 hónappal jöttem össze a férjemmel. 3,5 évvel ezelőtt. Ezen nem tudom hogy lépnék túl, ha ne adja ég, vége lenne...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!