Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi idő volt kiheverni a szakítást?
Másfél év alatt még nem sikerült.
25L
Kb. bő másfél év, de itt több évről volt szó és velem szakítottak, miközben én még szerelmes voltam.
27 L
Minél hosszabb ideig tart, annál sz.rabb és hosszabb kiheverni is.....ami fél évig tartott azt durván 1,5-2 év után tudtam kiheverni (most nem arról van szó h visszasírtam mert fél év után már undorodtam tőle, nem sírtam vissza, csak h újra legyen önbizalmam meg minden)....
Bele sem merek gondolni hogy a most lassan 1 éve tartónak ha vége lenne (ne adja Isten). akkor az mennyi idő lenne....sajnos r*hadtul meg tud viselni az ilyesmi.....bár csak sose kéne többet átélnem
23F
Nem biztos. NEkem egy évig tartott és még nem hevetem ki. Egyik ismerősömnek 6 évig tartott és pár hónap alatt túl volt rajta.
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!