Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart kiheverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart kiheverni a szakítást?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok, 4 évig voltam együtt az exemmel. Mindig csak húzta-halasztotta az esküvő, elkötelezettség témát.A napokban rákérdeztem mit akar, kiderült semmit, nagyon szeret ugyan, de neki untig elég, hogy mindennap beszélünk, heti 1-2 randi, közös nyaralás, nem is érti mi a bajom, hisz minden működik, nincs semmi vita köztünk, most jöttünk meg egy wellnessről.Ő jól elvan egyedül, összeköltözni nem akar, esküvőt sem, illetve a válasza: majd...

Nos, én szakitottam vele, hisz elég idős vagyok, szeretnék egy igazi társat. (hozzáteszem, nagyon szeretem Őt) Ő könnyek között, de elfogadta a döntésemet.

Én azonban azóta nem alszom, fogyok, sírok...Mennyi ideig tart ez az állapot?

2013. dec. 19. 09:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jah, csak ő 48 éves, nemigen állnak vele szóba 20 évesek, hacsak nem pénzért, de ahhoz meg nagyon fukar!
2013. dec. 19. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Huszonéves vagyok, de ez 4 év után nekem sem felelne meg.
2013. dec. 19. 10:19
 13/14 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok. 1 hete szakított velem a párom. Azt mondta ő nem akar komoly kapcsolatot. Összeköltözést sem. Én ebbe is beleegyeztem. Már túl vagyok egy váláson, ő szintén. Azt mondta nekem hogy szeret, és mégis eldobott. Pedig nem voltak elvárásaim. Most nagyon szenvedek, és nem értem őt. Heti egyszer találkoztunk csak, de nekem ennyi is elég lett volna. Hogy lehet ezt túlélni?
2013. dec. 27. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A férfi, aki elhagyott téged, valószínűleg nem azért tette ezt, mert nem akart komoly kapcsolatot, hiszen én azt gondolom, egy komoly kapcsolat sokkal több annál, mint hogy hetente egyszer találkozok a párommal. Én is nehéz napokat élek meg, mert az én párom ugyan ennél több időt szán rám, mégis úgy érzem, hitegetve vagyok az összeköltözést illetően. Nagyon nehéz megérteni a férfiakat, illetve inkább csak azokat, akik nagyon ragaszkodnak a saját megszokott életükhöz. Én hiába mondom a páromnak, hogy nem akarom őt kisajátítani magamnak, szinte retteg az összeköltözéstől. Talán azért, mert még senkivel sem élt együtt. :-(

2013. dec. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!