Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart kiheverni a szakítást?
38 éves nő vagyok, 4 évig voltam együtt az exemmel. Mindig csak húzta-halasztotta az esküvő, elkötelezettség témát.A napokban rákérdeztem mit akar, kiderült semmit, nagyon szeret ugyan, de neki untig elég, hogy mindennap beszélünk, heti 1-2 randi, közös nyaralás, nem is érti mi a bajom, hisz minden működik, nincs semmi vita köztünk, most jöttünk meg egy wellnessről.Ő jól elvan egyedül, összeköltözni nem akar, esküvőt sem, illetve a válasza: majd...
Nos, én szakitottam vele, hisz elég idős vagyok, szeretnék egy igazi társat. (hozzáteszem, nagyon szeretem Őt) Ő könnyek között, de elfogadta a döntésemet.
Én azonban azóta nem alszom, fogyok, sírok...Mennyi ideig tart ez az állapot?
Kedves utolsó!
A férfi, aki elhagyott téged, valószínűleg nem azért tette ezt, mert nem akart komoly kapcsolatot, hiszen én azt gondolom, egy komoly kapcsolat sokkal több annál, mint hogy hetente egyszer találkozok a párommal. Én is nehéz napokat élek meg, mert az én párom ugyan ennél több időt szán rám, mégis úgy érzem, hitegetve vagyok az összeköltözést illetően. Nagyon nehéz megérteni a férfiakat, illetve inkább csak azokat, akik nagyon ragaszkodnak a saját megszokott életükhöz. Én hiába mondom a páromnak, hogy nem akarom őt kisajátítani magamnak, szinte retteg az összeköltözéstől. Talán azért, mert még senkivel sem élt együtt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!