Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatot és egy csúnya szakítást mennyi idő körülbelül kiheverni? Van erre valami jó tipp?
"Talán furcsa, de hogyha tényleg nem szeretne a párjaként tudni, akkor is megmaradhatnánk jó barátok. "
Ez nem igaz. Azért nem igaz, mert te sosem a barátja akarsz majd lenni, hanem több. Ugyanígy voltam én is nemrég. Rájöttem, hogy minden kapcsolatot meg kell vele szakítanom, különben bele fogok halni, hogy folyton csak reménykedek. Mi ráadásul néha le is feküdtünk egymással szakítás után, és annál borzalmasabb érzés nincs, mint amikor este a karjaim között aludt el, majd reggel felkeltünk, és mintha mi sem történt volna, puszi-puszi, elköszönés és ment mindenki a dolgára... Fuhh, mindegyik ilyen után két napig zombi voltam a szomorúságtól.
Szóval amikor láttam, hogy elkezdett neki alakulni komolyabban egy srác, akkor kiléptem az életéből, persze erről azért értesítettem :D
Először csak megkértem, hogy tényleg a szó szoros értelmében soha többet ne keressen, majd amikor egyszer átküldött egy amúgy segítő szándékú, de egyáltalán nem élet-halál kérdése linket, akkor még egyzer leírtam neki, immáron szájbarágósabban, hogy nekem az mennyire rossz, hogy ha ő ilyen linkecskékkel mindig elölről kezdeti velem az elfelejtését, majd ezután letiltottam. Nem csak Messengerről, hanem a Facebook-os tiltással, telefonszámát csak azért hagytam a névjegyzékben, hogy azt is totális feketelistára tehessem.
Muszáj neked is ezt tenned, kérdező. Nem feltétlenül a harag miatt, szimplán a saját védelmed érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!