Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen szakitast hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szakitast hogy lehet kiheverni?

Figyelt kérdés
Ha még mindig szeretem de tudom hogy nem erdemli meg hogy vele maradjak mert csalodast okozott.Ezt hogy lehet kibirni,feldolgozni. Ha szakitok akkor nem csak azt hogy mit csinalt a hátam mögött kell feldolgoznom hanem az elvesztését is.Mit csinaljak hogy kibirjam mert nem akartam hogy vege legyen de igy nem elhetunk egyutt se.hiaba szeret ő is.
2021. jún. 3. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ne dobd el, a vessző is szeret Téged. Vessző nélkül olyan az élet, mint egy katyvasz, szükségetek van egymásra.
2021. jún. 3. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Meséld el mit tett!
2021. jún. 3. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem sok, de ha szeretnél róla beszélni, én szívesen meghallgatlak, én is éppen szakítás után vagyok.
2021. jún. 3. 21:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Fizikailag nem csalt meg,de más nökkel ismerkedik.neten,telefonon.. ez nekem mar tul sok.nem akarom folytatni vele csak azt akarom hogy tuléljem valahogy az elveszteset.
2021. jún. 3. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

De ezert miert kell szakitani?

Ismerkedj te is es ennyi

Nem muszaj magadat kinozni.

Mindent ugy csinalj h Neked legyen jo.

A szakitas nem jo. Akkor ne szakits.

Ismerkedj.

2021. jún. 3. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:

3

Te férfi v nő vagy?

Lehet írnék én is, ha nem gond?

2021. jún. 3. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan már én is ki tudtam heverni, pedig velem 4 év után a szülinapomon szakítottak 😂
2021. jún. 3. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
/6 nő vagyok, de valószínűleg ettől meg tudom hallgatni nemtől függetlenül
2021. jún. 3. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

,, hiaba szeret ő is."

,, más nökkel ismerkedik."

Sajnálom, de ez a 2 üti egymást. Elhiszem, hogy borzasztó szar, de nem, ő nem szeret téged. Ismerkedne, vadászna melletted. Ez neked szeretet? Erre gondolj, még ha kegyetlen is. Amíg azzal áltatod magad, hogy jajj szeretjük egymást mégsem lehetünk együtt - nem fogod tudni elengedni.

Aki szeret, annak te vagy A NŐ.

Jobbat érdemelsz ennél. Akinek TE vagy az egyetlen és nem kell neki más nők társasága.

Mondom ezt úgy, hogy 7 év után dobtam ki hasonló miatt az exemet. A szívem beleszakadt. De rá kellett jönnöm, hogy ez a szeretet egyoldalú volt már. Engem így ne szeressen senki, hogy konkrétan új kapcsolatot/kapcsolatokat épít ki mellettem... És ezek a férgek csak akkor dobbantanak maguktól, ha már van fix másik. Szépen beniztositjak a helyüket. De addig is kell a kényelem, nehogy egy percre is maganyosak legyenek. Ezert mondja csak hogy szeret. Hulye lenne mast mondani..

Dobd ki, legyen meltosagod.

2021. jún. 3. 22:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Írhat bárki bármilyen okosságot akkor is sz.r érzés, amivel nem tudsz mit kezdeni. A megcsalás olyan dolog, hogy ha a szándék megvan, akkor az élet előbb-utóbb hozza a lehetőségét is (főleg ha valaki hajt a dologra).

Szóval szépen üljetek le és kérdezd meg miért csinálta, mi az ami hiányzik neki a kapcsolatból. Nem számon kérően, hanem olyan tekintettel hogy TE is szeretnél változni, alkalkazkodni. Ha csak ígérget fűt-fát, akkor hagyd. Ha flegmán veszi a dolgot akkor szintén hagyd. Ha nem őszinte akkor szintén hagyd. Piszkosul fog fájni, de egy nem abba szerettél bele ami a valóság csak egy szellemképbe.

2021. jún. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!