Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet kiheverni, hogy a szakítás után alig 1 hónappal már csajozgat/pasizgat az ex?
Én még most is nehezen bírom összekaparni magam, ő pedig már javában ismerkedik.
Ennyit jelentettem volna neki csak?
Ráadásul neki első kapcsolata volt ez. Annak nem kellene meghatározóbbnak lennie a többinél?
Nektek ez hogyan sikerült?
Most sírjon évekig?
Lezártátok, s kész.
Jött neki más alkalom. Igaza van.
Az a baj, hogy elfelejted azt, hogy egy kapcsolat nem egy nap alatt ér végett. Nem egy nap alatt szeret ki egyik a másikból. Ha voltak gondok a kapcsolatban, az is lehet, hogy már a másik fél, aki szakítani akar, hónapok óta őrlődik a szakítás gondolatán. Ott már nincs szeretet, szerelem benne.
Ezért mikor szakítanak, akkor már simán tudnak ismerkedni újra.
Ő már régen túllépett, csak nem volt bátorsága hamarabb elhagyni. Te még szereted, így jóval nehezebben szakadsz el tőle érzelmileg.
Ahogy már előttem írták, egy kapcsolat nem egy nap alatt ér véget. Az egyik fél mindig hamarabb tudja, hogy vége, esetetekben ez ő volt.
Ne az exeden rágódj, hanem gyászold meg a kapcsolatot és te is lépj tovább.
Először is fel a fejjel. Hasonló cipőben jártam! Nálam egy hét után már mással volt! Amin te rágódsz az ahogy az előttem szólók leírták mind igaz! Ahogy majd mész ki ebből az állapotból és az elengedésnél jársz, már észre fogod venni azokat a jeleket amiket akkor nem vettél észre, de már jelen voltak, de ehez idő kell! Amugy amikor megszűnik az emberben a szeretett sajnos ilyenkor már az ember agya rá kapcsol a következő kapcsolatra, vágyakozik már akkor is másra! Neked mélyebb érzéseid voltak! De a legfontosabb hogy nem a te veszteséged hanem annak aki elhagyot mert egy olyan embert hagyot el aki soha nem mondott volna le róla! És ami nem öl meg az megerősít! Szóval ezen re rágódj hogy ő kivel van kivel ismerkedik majd rá döbben! Fontos voltal neki ez biztos de ez ennyi volt! Az első kapcsolat egy dolog, az első komoly szerelem egy meghatározó örök élmény!
Hobbiz,foglald el magad! Ezt így lehet túlélni! Minden rossz után jön valami jó csak pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!