Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az embereket miért viseli meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embereket miért viseli meg ennyire?

Figyelt kérdés
Az embereket miért viseli meg ennyire ha elhagyja őket egy olyan ember aki nem szereti őket? Legjobb barátomat két hete ott hagyta a barátnője és teljesen a padlón van emiatt. 5 kilót fogyott azóta, nem eszik, alig alszik, csak hallgatja a csaj kedvenc számait meg a depis metal zenéket és bőg egész nap. Kegyetlen rossz ránézni, pedig alapvetően egy életvidám optimista srácról van szó. Soha nem láttam még ilyennek. Azt tudom hogy nem volt valami fényes az utóbbi időben a kapcsolatuk de tényleg képes ennyire a padlóra küldeni egy olyan ember aki már semmit nem érez irántad? Ennek inkább örülni kéne. Mármint ha nem volt jó akkor nem az a legjobb ha vége van? Nekem is volt már pár szakításom de én örültem neki ha eltűnt az életemből az a személy aki számára már teljesen közömbös vagyok. Lehet én vagyok a hülye de nem értem.

2021. febr. 13. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a lényeg, hogy az elhagyó fél mit érez íratnád, hanem sokkal inkább az, hogy te mit érzel iránta. Attól, hogy nem volt tökéletes a kapcsolat és talán már érezhető volt, hogy romlik még valószínűleg voltak komoly érzelmek a srác részéről. Ezért van úgy kikészülve, meg azért is mert nem tud magával mit kezdeni.
2021. febr. 13. 23:20
 12/16 peca1000 ***** válasza:
67%

Amikor az első feleségemmel szakítottam 1 hónappal az 1. házassági évfordulónk előtt (válást én kezdeményeztem), sírva jött be az évforduló napján a munkahelyemre, hogy most mi lesz.

Ott sirdogáltunk ketten, és vigasztaltam, hogy csak a szépre emlékezzünk, és akkor könnyebb lesz.

2021. febr. 13. 23:44
 13/16 A kérdező kommentje:
A jelenlegi helyzet mellett is próbálok segíteni neki ahogy tudok, próbálom kimozdítani otthonról. Közös programokat szervezek vele de nem nagyon akar semmit csinálni. Nekem ő tényleg az az ember aki egész életemben mellettem állt. Még óvodában ismerkedtünk meg, én kiscsoportos voltam ő nagycsoportos, mikor apám folyamatosan vert, hozzájuk mindig mehettem, mikor a szüleim elváltak, anyámmal maradtam és másik városba költöztünk is minden nap telefonáltunk. Mikor anyám meghalt még tanultam és ketten közösen kivettünk egy albérletet és suli mellett diákmunkából tartottuk fent magunkat. Egy éve költöztek össze ezzel a lánnyal, közben nekem is lett barátnőm, de így a két szoba feleleges nekünk úgyhogy arra is gondoltam hogy megkérem hogy költözzön vissza. Nem lenne egyedül mindig és tudnék segíteni túllépni ezen mert a szívem megszakad érte. Nekem ő olyan mintha a bátyám lenne. Nagyon sajnálom ami vele történt és szeretnék neki valahogy segíteni.
2021. febr. 13. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb, ha biztosítod arról, hogy számíthat rád, de nem erőltetsz semmit.

Igen is, ez fájdalmas. Nekem 5 éves kapcsolatom ért véget úgy, hogy én voltam a szakító fél. Az exemen nem láttam igyekezetet, erőbefektetést, és úgy éreztem, hogy már csak a testiségek miatt "tart". Persze ha véletlenül nemet mertem mondani, követelőzővé vált. Sőt, bármilyen esetben képes volt követelőzni, ami nem úgy történt, mint ahogy szerette volna.

Ha tényleg olyan nagyszerű emberről van szó, mint ahogy leírod, nagyon sajnálom a barátodat. Sajnálom, amiért most fáj neki, és nem becsülte meg ez a lány. Viszont szerencsésnek is tartom, amiért kapott egy esélyt az élettől, hogy olyan nővel ismerkedjen meg, aki viszontszereti, és akivel tervezhet. Egy optimista, életvidám férfi, akinek vannak tervei, és érzelmi támogatást is nyújt a szerettei számára, főnyeremény.

2021. febr. 28. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos az ilyen srácokat nem becsülik meg a lányok, és nem igazán van kivétel, a legtündéribb csajnak is az izgalom kell, aki jó vele, hűséges és korrekt az unalmas tehát kuka..
2021. márc. 2. 02:54
 16/16 anonim ***** válasza:

#15. Ez pedig egy buta általánosítás.

Az én kapcsolatom sem így indult, eleinte szinte minden rezzenésemre, elejtett, apróbb szavamra odafigyelt. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége... Egyébként mindketten végig hűségesek maradtunk a kapcsolat alatt, csak én nem akartam egy lusta, uralkodó típusú ember mellett leélni az életemet.

2021. márc. 2. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!