Ennyire ostobának nézik az embereket? Mi ez ha nem kettősmérce érdekszféra?
Szerintem a tűzoltós hasonlat túl finom volt. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de gondolkozunk el: mi van Szaúd-Arábiában? Sivatag és olaj. Azaz homok és fekete arany. Ezen felül van néhány jó gazdag sejk, akiknek az olajból van pénze. Nem tartom kizártnak, hogy valaki kapott egy kicsit a zsebébe, hogy ilyen posztot kapjon az ország.
Avagy az ENSZ-ben komplett idióták vannak. De szerintem inkább a korrupció az indok.
Én is olvastam. Elvileg az USA nyomta keresztül, a szavazás zárt ajtók mögött volt.
Szaúd-Arábia azért van körbecsókolva mindenhol, mert szó szerint sz@rják a világnak töménytelen mennyiségben az olajat.
Ha nem lenne olajuk, akkor Szaúd-Arábia ugyanolyan
elnyomó, embertelen,terrorista diktatúrának lenne minősítve, mint az iszlám állam, mert emberjogi értelemben és a büntetések terén kb semmiben sem különböznek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!