Miért kell ennyire szívatni államvizsgán az embereket?
Figyelt kérdés
Elég komoly egyetemről van szó, már másodjára buktattak meg államvizsgán. Az elsőt még el is tudtam fogadni, mert számomra elég nehéz tételt húztam, nem nagyon ment, de most egész jól ment, erős kettesre számítottam, fel sem merült bennem, hogy nem lesz meg, erre a csapat több mint fele megbukott. Állítólag azért,mert valamit amit illik tudni, nem tudtam. De kérdem én, majd 30, több tízoldalas tételből miért akkora baj, ha egy apróságot nem tud az ember, főleg ha el is éri az elégséges szintet? Örültem, hogy eszembe jutnak, hogy mik kapcsolódnak a kihúzott tételekhez, eszembe nem jutott volna, hogy valami idióta apróság miatt még meg is húznak, ismét. Mire jó ez?! És akkor az emberek azt hiszik, hogy államvizsgán már nem szivatnak. Ja.2017. jún. 17. 14:54
1/3 anonim válasza:
Báttya, arra nem gondoltál, hogy esetleg tényleg szar volt a feleleted, és kihagytál valami olyat, ami az adott szakon evidenciának és alapműveltségnek számít?
Ne érts félre, nem akarlak bántani, nem voltam ott, szóval nem tudhatom. Csak szólok, hogy akár ez az opció is játszhat.
2/3 anonim válasza:
Már teljesen mindegy, újra meg kell próbálnod.
3/3 anonim válasza:
Melyik suli? Én a héten a BGE-n ZV-ztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!