Csak én látom ennyire elviselhetetlennek az embereket/én vagyok ennyire peches/?
Eddig dolgoztam, munka után mentem a boltba, ügyeket intézni, stb. azt hittem azért ennyire eszementek az emberek, mert sietnek haza, fáradtak. Sajnos megszűnt a munkaviszonyom és arra kezdek eszmélni, hogy talán az emberiség valóban megérett a pusztulásra.
A mai napom: Délelőtt elmentem bevásárolni, az utcánk végén a járda egyik felén betonkerítés van, a másik felén az út le van zárva kerítéssel, mert építkeznek, tehát csakis a járda szélességében lehet közlekedni. Jött szembe egy nő a két 5 év körüli gyerekével, hárman elfoglalták a járdát, lévén, hogy egyébként sem valami széles. Látták, hogy közeledek, de a nőnek eszében sem volt lehúzódni egyik irányba sem, csakis arra tudok gondolni, hogy elvárta volna hogy felmásszak a betonkerítésre, csak mert ő gyerekkel van. Végül a nőnek mentem szembe, hisz ő a felnőtt, mikor szemtől szembe értünk megtorpant, látta, hogy nem fogok a kedvéért falat mászni, így végül pár másodperc gondolkodás után volt szíves arrébb állni. Mentem tovább, egy zebrához értem, én szabályosan jobb oldalt mentem, bal oldalt szembe egy nő jött a babakocsival, simán elfértünk volna egymás mellett, ám váratlanul betolta elém a babakocsit, úgy kellett visszaugranom, hogy ne a gyereke mellett/rajta landoljak. A boltban egy nagymama fellökött a kosarával, majdnem beestem a sajtok közé a hűtőpultba, fizetéskor egy nagyapó előttem épp sorra került volna, ám hirtelen eldobta a kosarat és visszaszaladt valamiért a bolt végébe. Vártam egy darabig, nem jött, így beálltam elé, hisz mégis van jobb dolgom, mint kivárni míg lesz szíves visszatérni. Visszajött és beszólt, hogy látja én fiatal vagyok nagyon sietek, nem tudok várni, majd ha én is annyi idős leszek mint ő megtanulom hogy 10 percen nem múlik semmi.
Sajnos minden nap ér minimum öt ehhez hasonló atrocitás, már azon is gondolkoztam, hogy talán velem van a gond, de én mindig próbálok lehúzódni, hogy elférjenek, illetve szabályosan közlekedni, de másoknál épp az ellenkezőjét tapasztalom: mintha direkt az lenne a céljuk, hogy másokat feltartsanak.
Délután a párommal buszra szálltunk, tele volt, le akartunk szállni, időben jeleztünk, fel is álltunk, szóltunk az előttünk állóknak, hogy majd szeretnék leszállni, ők meg se mozdultak annak érdekében, hogy mi kerüljünk az ajtóhoz közelebb, még akkor sem, mikor megállt a busz. Végül nagy nehezen sikerült átverekednünk magunkat, mire valaki beszólt, hogy "jókor jut eszetekbe hogy le akartok szállni, mért nem jöttetek az ajtóhoz mikor még nem állt meg a busz".
Szívem szerint egy lakatlan szigetre vagy az emberiségtől több kilométerre lévő tanyára költöznék.
Csak én látom ennyire reménytelennek az embereket vagy másokkal is történnek ilyen esetek napi szinten?
Haha, na én mostanában minden ezt érzem, te jó ég, tudom, hogy ezek átlagosnak másnak, de én is ilyen rosszul élem meg ezeket, úgy érzem áttaposnak rajtam az emberek bármilyen határozottan próbálok menni. Nekem a kedvencem a PÁROK AKIK SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ENGEDIK EL EGYMÁS KEZÉT. Na ezek sem fogják fel, hogy nem tudok falat mászni, autókon ugrálni, ilyenkor nekik megyek szépek, táskával (jó nagy oldaltáskám van). De tényleg, mire gondolnak? Hogy elüttetem magam? Ennyire kib.. nincsen szemmértékük?
Ráadásul én is próbálok ( a táskás incidenseken kívül) tekintettel lenni az emberekre, de ahogy megérzik, hogy te kedvesebb vagy, vérszagot kapnak és bunkók lesznek.
Ja meg a nagyapós kioktatás, engem is mindig megtalálnak ezek. Háááh. A múltkor a tömött villamoson egy néni felé álltam, én általában nem is ülök le. Erre a néni kiabálni kezdett: hallja ne tülekedjen itt én nem állok fel!!!!
Mondom röhögve: Akar leülni a franc. Erre ő: Ne is akarjon, mert nem adom át. :DDDDDDDD
Kitartás, rengeteg bunkó ember van, próbálj a normálisakra koncentrálni.
Áhhh...igen.
Annyit lehet változtatni, hogy próbálod a jobb emlékeket felidézni ilyen szempontból. Tehát amikor normális jó kiszolgálást kaptál, vagy kedvesek voltak idegen emberek.
Amúgy én azt is észrevettem, ha mosolygok, amikor bemegyek egy üzletbe, akkor többször bunkóbbak, tehát, ha látják, hogy kedves vevővel van dolguk. Szóval fapofa kell, meg páncél.
-_-
Én azt bírom, mikor buszon nyomakodik mögöttem, én meg jófej akarok lenni, lábujjhegyen felnyomódok az ablakra, hogy el tudjon menni mögöttem, erre megáll, mintha tök normális lenne, hogy a kedvéért megállókon keresztül felkenődök a busz oldalára.
Ja meg pénztárban dolgozom, naoonta eljátszuk a következőt:
- egy jegy
- Jónapot kívánok! Egy teljes árú jegy, 1350 ftba kerül.
Aztán amelyik jóérzésű, odaböffent egy jónapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!