Gyűlölöm az embereket, próbáltam többször megszeretni őket, de egyre jobban uralkodik el rajtam a gyűlölet. Mit tegyek okos megmondó emberek?
Annyira mégsem gyülölheted őket, ha tölük kérsz tanácsot.
De mit tegyél? Költözz jó messzire az emberektől, pl alföldi tanyavilágba, ne menj emberek közé és meglátid.hogy a társaság hiánya miatt megfogod szeretni az embereket.
Nálam ugyanez a helyzet. Még az undor része is. Ahogy telnek az évek, ez egyre inkább így van.
Vannak barátaim, jóban vagyok a családommal, de a többi embert nehezen viselem el. Nem akarok újakat megismerni, és képes vagyok bárkit úgy utálni, hogy soha egy szót sem váltottam velük. Némelyikre ránézek, és egyszerűen elkap az undor. Látom itt az oldalon is, hogy a legtöbb milyen. Mi a fontos számukra, milyen apróságokból csinálnak hatalmas problémát, ismeretlenül milyen szemetek a másikkal, nem látják be ha hibáznak, egyre műveletlenebbek, és hányok tőlük. Pedig elviekben azért jöttem ide, hogy jobban megértsem az embereket, de nem igazán jön össze.
Én nem tudok mást tanácsolni, csak azt, hogy becsüld azokat, akiket szeretsz, és akik viszont szeretnek. A többit meg le kell szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!