Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi akaszthatja ki ennyire az...

Mi akaszthatja ki ennyire az embereket? - Tetszik egy lány, nincs sok barátja, ha összejön valakivel szerez új ismerősöket, akik rövid időn belül elzárkóznak tőle.

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, osztálytárs, csendes, szerény, nem az a barátkozós típus, olyan tipikus jókislány (nincs rossz szokása, nem bulizik, tud viselkedni).

Néha ha összejön valakivel, szerez új barátokat (ami részben a közösségi oldalakon, részben a való életben is látszik).

Aztán eltelik pár hónap, és ezek az új ismerősök teljesen elzárkóznak tőle.

Mi lehet ennek az oka? Azért csak le kell tenni valamit az asztalra, hogy szabályosa kerüljenek... Én sosem vesztettem 40 ismerőst csak úgy 1 nap alatt, ő meg már vagy 3x eljátszotta.

19/F

2017. júl. 27. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Mert mindenki megismerte őt, megtudták milyen valójában.

Valószínűleg egy idegesítő p1csa aki kibírhatatlan, unalmas senki, stb. Aki jó ember attól nem fognak csak úgy elzárkózni az emberek.

2017. júl. 27. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy nem hagyja magát kihasználni, hülyének nézni.
2017. júl. 27. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
És a barátja mellette marad? Mert ha nem, tényleg a személyiségével van hiba. Amúgy lehet, hogy féltékeny típus (nagyon) és "elhesegeti" a lányokat a palijától
2017. júl. 27. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, csak pont azt nem értem mi lehet az oka - zárkózott, de ránézésre, viselkedésre egy tündéri aranyos lány.

A mostani barátjával már pár hónapja járnak, valamelyik nap láttam a lány Facebookját, hogy az ismerősei száma 40-nel csökkent - a srác barátai, családtagjai VALAMIÉRT eltűntek az ismerősei közül, az összes hozzászólásukkal együtt (pedig egy sem volt durva).

Amolyan perverz módon izgat a kíváncsiság, mer elképzelni sem tudom mi lehet a háttérben - én sem vagyok egy szent típus, de másnál sem láttam még, hogy ilyen drasztikusan elpártoltak volna.

2017. júl. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!