Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereket miért viseli meg ennyire?
Ez is gyászolás.
Ha a legközelebbi családtagod, akit nagyon szeretsz, megbetegszik és pár hét múlva meghal, akkor se arra gondolsz, milyen jó, hogy nem szenved tovább. A szerelem és a szakítás fájdalma hasonló érzést vált ki.
Én teljesen megértem a barátodat. Nekem majdnem 3 hónapja lett vége egy 7,5 éves kapcsolatomnak és a mai napig van, hogy sírok miatta.
És ez nem a társfüggőségről szól, mert kettőnk közül én voltam az, akinek vannak alapból hobbijai, barátai. Nagyon jól elfoglalom munka után, rohan az idő.
Viszont azt feldolgozni, hogy valaki, akivel azt hitted, hogy az életed fogod leélni, a társad volt, a legjobb barátod, a másik feled, a legfontosabb ember az életedben.. Hogy ő már nem így gondolja. És egyik pillanatról a másikra kisétál az életedből. Akivel eddig a mindennapjaid töltötted, hirtelen nincs. Nem látod, nem beszéltek, megszűnik szinte létezni. És a legrosszabb az egészben, hogy a te szíved ketté szakad és nem érted, még szakítás után hetekkel sem érted, hogy az hogy lehet, hogy ezt már csak te gondoltad így? Hogy lehet, hogy akit a másik felednek hittél, nem érzi ugyanazt, amit te? Nem tudod, mit rontottál el, nem érted, hogy ha évekig szeretett és te voltál a mindene, hogy dobhat el magától? Mi változott meg? Miért nem szeret már?
Annyira örülnék én is, ha olyan könnyedén túl tudnék lépni egy szakításon, mint a gyakorin rengetegen, de nekem egyszerűen nem megy így. Az eszem felfogta már, hogy nincs. Felfogta, hogy jobb nekem így hosszútávon. De a szívem még mindig nem érti, hogy miért. Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe és ez ellen nem tudok mit tenni.
Sajnálom a barátodat, de pár hét és neki is könnyebb lesz. Valamennyivel már nekem is jobb. Bár az első hetekben dettó ez volt, egy hét alatt fogytam 4 kilót és vagy 3 hétig alig ettem. Nem egyszerű időszak, de pár hét és újra képes lesz mosolyogni. De attól még szegénynek valószínűleg szintén hónapokig szar lesz belül és lesznek mélypontjai, ahogy nekem is.
#9 +1
19 éves vagyok. Életem első szerelme 17 évesen hagyott el 3 hónap járás után, eléggé levoltam gyengülve mentálisan de az annyira taccsra tett, hogy 25 kilót fogytam pánikbeteg lettem, 1 évig Rivotrilt és SSRI-t szedtem (amit mikor abbahagytam PSSD-t okozott amit életem végéig nyögni fogok).
13 napja hagyott el a második barátnőm 16 hónap járás után. Most a pszichiátriáról írok, a második öngyilkossági kísérletem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!