Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdekel, mi van az exeddel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel, mi van az exeddel, ha már mással vagy boldog?

Figyelt kérdés

Megcsalás miatt szétmentek. Összejössz is jössz az illetővel.

Érdekel, hogy mi van a másikkal? Elkezded hetek, hónapok múlva bombázni megbánó üzenetekkel, amiben azt ecseteled, hogy örökké fontos ember lesz számodra a másik, sajnálja, amit tett, érdekel, szingli-e még, tovább lépett-e?

Mindezt úgy, hogy tovább léptél és boldog vagy az aktuális párod mellett.

Szoktatok ilyet csinálni?

2021. jan. 25. 16:08
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a leírt eset nem egy békés elválás, ahol a pár tagjai belátták, hogy nem illenek össze. Ilyen esetben elfogadható, hogy jóban maradnak. Itt egy több éves kapcsolatról van szó, ami hűtlenség miatt ért véget,mire az ex érthető módon látni sem akarja az exét, ezért letiltotta szakítás után. Ennek ellenére a megcsaló felkeresi az új párja ellenére.
2021. jan. 25. 23:24
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj egy ilyen embert, hidd el nem éri meg. Ez egy sz.r ember. Megcsalta az exet, azután irogat az új mellől az exnek. Ha az ex visszafogadná, lehetséges 2 irányba lövöldözne, vagy lelépne mellőled is. Az ilyenek döntésképtelen pöc.ök, kell neked ez?

Nem érdekes mit gondol, mit érez, hazudozik össze-vissza.

2021. jan. 26. 07:40
 33/39 A kérdező kommentje:

Elég egyhangú válaszok születtek.

Ha az ex helyében lennétek, tájékoztatnátok erről az új párt?

2021. jan. 26. 07:49
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem tájékoztatnám, másnak a kapcsolatába nem rondítok bele.
2021. jan. 26. 08:02
 35/39 A kérdező kommentje:

Én örültem volna, ha szól és nem én veszem észre.

Mondjuk lehet, hogy bele sem kellett volna menni ebbe az egészbe így. Azt hiszem, tudom mi a legbölcsebb döntés, amit hozhatok.

2021. jan. 26. 08:22
 36/39 anonim ***** válasza:

Úh, hát ez úgy szánalmas, ahogy van.

Exem adatlapjára néha ránézek, mert jó képeket tesz fel (fotós), aztán ennyi. Nem izgat mi van vele, ő már a múltam része.

2021. jan. 26. 19:09
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Soha semelyik exemmel se beszélgettem, 1-et kivéve akivel mi először évekig jó barátok voltunk. Ez a baráti viszony szakítás után is megmaradt, de azért eltelt minimum 1 év mire el kezdtünk megint beszélgetni. Egyébként szakítás óta (5-6 éve) nem volt köztünk semmi, egy csók se, és nem is lesz. Én azóta boldog párkapcsolatban élek, a párom tud róla, hogy néha szoktunk beszélgetni, de egyáltalán nem zavarja, mert már évek óta jóban vagyok az exemmel és nem adtam okot soha a bizalmatlanságra.
2021. jan. 27. 16:51
 38/39 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket.
2021. jan. 28. 10:25
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Olyan szinten persze, hogy örülök, ha látom, hogy szenved, egyedül van, láthatáron nincs neki senkije. Továbbá viszont nem foglalkozom vele, nekem előtte, mellette és azóta is van másom, tényleg csak szívességet tettem neki, hogy voltam olyan hülye, hogy összejöttem vele.
2021. márc. 4. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!