Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti örülnétek ha volt exetek kivel szakítottatok írna üzit szülinapotokra? Nők véleménye is érdekel!
Csúnyán szakítottunk, férfi szakított velem júniusban.
Holnap lesz a szülinapja tanácstalan vagyok mit tegyek.
Játszam azt hogy mennyire haragszom ami igaz. vagy játszam azt h megbekéltem es írjak neki?
Írjak neki szülinapjára?
Mit javasoltok?
Bunkóság nem írni, de a másik az nehogy azt higgye hogy én még nem léptem túl rajta?
Szóval tippek?
Én a helyedben nem írnék neki. Nem bunkóság, már nem az életed része, hogy mindenképp illő legyen felköszönteni. Pláne, hogy az elválás is csúnya volt.
Ha írsz neki, még azt hiheti, hogy ez egy jó ürügy számodra, hogy újra kapcsolatba kerüljetek.
Szóval játszd azt, hogy megbékéltél, és tojsz a fejére meg a szülinapjára. :)
Nincs ertelme, ugyse erdekli h irsz-e.
Engem se hatna meg nagyon, ha irna ex, beszelnek vele par szot es cserebe en is megkoszontenem ot. Ennyi kb a hozzafuznivalom
Nálunk én tettem ki mert megcsalt. Aztán ő írt a szülinapomra... Nagyon nem örültem neki. Minek irkal mikor tudja nagyon jól h mi a helyzet..
De illem miatt mikor neki volt én is dobtam egy üzenetet de semmi mást.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!