Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már távolság miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már távolság miatt?

Figyelt kérdés
Mert nem akartatok ingázni a 2 város között?
2018. ápr. 16. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
2 kontinens kozott ingazunk, mert aki a masikat akarja, az megoldja. 2 varos :D. Haha.
2018. ápr. 16. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Meddig ingáztatok?
2018. ápr. 16. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
#1 tökéletes példa arra, hogy a szerelem nem ismer korlátokat. Ha két ember együtt akar lenni, megoldják.
2018. ápr. 16. 17:44
 4/10 Ypszilon1980 ***** válasza:

Én egy kicsit máshogy látom a dolgokat.

Oké, persze a szerelem legyőz mindent és a távolság nem lehet akadály, ez igaz. Viszont én nagyon nehezen viselem azt, hogy nem tudok vele lenni amikor szeretnék, nem tudom átölelni, csak mondjuk 2 hetenként vagy 2 hónaponként, így kapcsolatot nem lehet építeni.

2018. ápr. 16. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Az ilyen dolog természetesen csak ideiglenesen működik, akkor van jövője, ha összeköltöztök idővel, így mindig előttetek lebeg a célotok, ami tartja bennetek az erőt.
2018. ápr. 16. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még nem, de ez függ attól is, hogy mennyire szeretem a másikat és mennyire akarom azt a kapcsolatot működtetni. Aki egyáltalán nem érdekelt, azzal bele sem kezdtem. De vannak olyan emberek, akik nehezen viselik a távolságot, akkor meg nem passzolnak össze, és ezt be kell látni. Mindenkinek máshol vannak a határai, van, akinél pont ez is egy határ. Engem meg nem zavarna az ingázás, ha olyannal jönnék össze, akivel minden klappol. Csak mondjuk előttem ott van a szüleim példája is, akik a fél országot átingázták egymás miatt. De nem mindenki ilyen típus, hogy megtenné.
2018. ápr. 16. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Minket is két határ választ el egymástól és nagyon jól tudom, hogyha szakítanánk, akkor az nem emiatt lenne.

Mi őszintén megbeszéltük, hogy mind a kettőnknél vannak rosszabb időszakok, amikor elviselhetetlennek és kibírhatatlannak tűnnek azok az idők, amiket nem együtt töltünk, de mindig átkűzdjük magunkat rajta. Én is amondó vagyok, hogy ha két ember szereti és akarja egymást, akkor meg lehet oldani, ki lehet bírni.

És olyannal én sem kezdenék, akiért nem akarok küzdeni a távolsággal és az idővel, csak olyannal, akiért megéri.

2018. ápr. 16. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, 1000km-ről megoldottuk és már 1,5 éve együtt élünk.
2018. ápr. 16. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Már többször is volt az egyik ok a távolság.
2018. ápr. 16. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:

16 évesek voltunk és néhány ország meg egy óceán volt közöttünk. Szép volt meg minden de a távolság túl nagy volt. Pénzünk nem volt, mindkettőnk szülei furcsa alakok és egyébként sem kértünk volna tőlük olyat, hogy a másikért utazzon velünk olyan messzire.

Tehát szakítottunk és azóta mindkettőnknek párja van. Ő elköltözött otthonról, én érettségi előtt vagyok, mai napig minden héten beszélünk. A vicc az, hogy a kapcsolat 4 hónapig tartott, az pedig, hogy elfelejtsem és barátként nézzek rá fél évig :D

18/l

2018. ápr. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!