Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már abból az indokból, hogy a párod számára nagyrészt minden fontosabb volt mint, hogy veletek legyen?
Értem ezalatt barátai, munka, tanulás, buli stb.
Bővebben leírnátok légy szíves? Hasonló cipőben járok úgy veszem észre..
Nem. A lánynak minden fontosabb volt mint én, alig találkoztunk. A pénzem persze jó volt, de aztán kidobott, mert nem akartam menőbb, mutogatható pasinak látszódni (vagy is költeni erre) német "prémium" autóval, menő ruhákkal, kockahassal.
Azóta is "hiányzol, hiányzik az ölelésed, illatod", meg néha "hiányzik a farkad" amit néha azért beiktatok neki, mert az nekem is jó :D
Pontosan így ahogy mondod.
Fontosabb volt a munkája, a hobbija, és minden egyes fillér sokkal fontosabb lett neki. Nem lett volna szüksége minden fillérre, de ő soha senkinek nem mondott nemet, csak nekem.
A barátok a kollégái a rokonai, a munkahelye, úgy éreztem minden fontosabb. És egy idő után úgy fél év elteltével, amikor elment teszem fel ruhát vásárolni oda is inkább egy rokont vagy barátnőt hívott mint engem.
Pedig nem tudtunk sokat együtt lenni és találkozni, csak keveset, de neki akkor is mindenki más fontosabb lett.
Az első Fél évünk még jó volt aztán egyre pocsékabb lett.
Pedig mindent kitaláltam, hogy akár csak 1 órára is együtt lehessünk.
Ja és igen a végén még én voltam a hibás mert ráakaszkodtam és túl erőszakos lettem, mármint érzelmileg.
ÉS sajnos minél több pénzt keresett, az őt nagyon megváltoztatta, pedig nem volt rá szüksége. Amikor 100 e Ft-al kevesebbet keresett érdekes mód minden más volt.
Szóval fél év után pocsék lett az egész. És úgy döntöttem elég volt.
31/F
Nekem is kezd elegem lenni, minden héten kb. koncerteken, fesztiválokon van, vagy hazamegy a családhoz hétvégére.
27n
Igen éppen egy hete...
A kapcsolatunk elején még a legfontosabb voltam, mostanra az évek elteltével meg úgy éreztem, hogy bárki mással szivesebben szórakozik, jar el, mint velem.
- mindehová barátokkal mentünk
- minden második hétvégén anyuciékhoz - és ő akkor is lement, mikor 38 fokos lázzal feküdtem otthon
- amikor végre elmentünk kettesben túrázni, 98% a fényképezőgép mögé volt bújva engem le se szart
- mindent ELŐBB megbeszélt a haverokkal, anyucival, aztán velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!