Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdekel, mi van az exeddel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel, mi van az exeddel, ha már mással vagy boldog?

Figyelt kérdés

Megcsalás miatt szétmentek. Összejössz is jössz az illetővel.

Érdekel, hogy mi van a másikkal? Elkezded hetek, hónapok múlva bombázni megbánó üzenetekkel, amiben azt ecseteled, hogy örökké fontos ember lesz számodra a másik, sajnálja, amit tett, érdekel, szingli-e még, tovább lépett-e?

Mindezt úgy, hogy tovább léptél és boldog vagy az aktuális párod mellett.

Szoktatok ilyet csinálni?

2021. jan. 25. 16:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Olyan szinten érdekel az exem sorsa, hogy kétévente egyszer ránézek a FB-adatlapjára vagy instájára, hogy na mi van vele azóta, de üzenetekről szó sincs, beszélgetni nem akarok egyikkel sem. Legalábbis ha tovább léptem és boldog vagyok, akkor egészen biztosan nem teszek ilyet.

2021. jan. 25. 16:12
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
az erdekelne h miert nem fizeti meg mindig vissza a tartozasat... ezen kivul minden hidegen hagy vele kapcsolatban
2021. jan. 25. 16:21
 3/39 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel mi a cél?
2021. jan. 25. 16:36
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Puhatolózik, hogy kapható vagy-e szexre.
2021. jan. 25. 16:39
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Veled csalta meg az exet és most érdeklődik utána? Nem teljesen értem, bocs.
2021. jan. 25. 16:39
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Néha megnézem az exet facebookon, hogy mi lehet vele? Persze nem vagyunk ismerősök, és inkább rá sem írok, hátha bekavar a mostani kapcsolatomba.
2021. jan. 25. 16:40
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ex az ex.Beszélgetni meg tudok mással is.
2021. jan. 25. 16:54
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban igazán boldog az ember a párjával társával, akkor nem foglalkozik az exével.

Csak maximum néha néha közösségi oldalon ránéz de nem minden nap csak ritkán mikor eszébe jut vagy látja a főoldalon.

De amúgy minden hidegen hagyja vele kapcsolatban.

2021. jan. 25. 16:55
 9/39 A kérdező kommentje:
Kizárásos alapon vagy az új, vagy a régi pár vagyok. A kérdés szempontjából lényegetelen. Csak érdekelne, mások hogy látják ezt a szituációt.
2021. jan. 25. 16:58
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Én itt töredelmesen bevallom, hogy úgy szoktam, mint az egyes. 1-2 évente egyszer megnézem. Aztán egyszer láttam, hogy a sok éves kapcsolata már nincs kirakva, és akkor rákérdeztem mi történt. Nem azért, mert így most szingli lett az exem, csak érdekelt, hogy mi történt.
2021. jan. 25. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!